Početna / DRUŠTVO / Novi letnjikovac u parku Devet Jugovića na Hisaru
Bilbordi

Novi letnjikovac u parku Devet Jugovića na Hisaru

Park „Devet Jugovića“ na Hisaru od danas je bogatiji za letnjikovac čiju su izradu organizovali članovi udruženja „Hisarski šampioni“.

„Izgradnja letnjikovca sa klupama u samom parku Devet Jugovića je nastavak niza akcija koje je naše udruženje sprovelo. Pre samo nekoliko dana, na samom ulazu u park posadili smo jelke i postavili ekološke kante za odlaganje smeća. Kao što vidite u toku je rekonstrukcija parka i izgradnja trim staza za trčanje sa mekom podlogom i nesumnjivo je da će nakon završetka svih radova, ovo naše okruženje i naš park predstavljati idealno mesto za za naše sugrađane, kako za odmor i šetnju tako i za sport i rekreaciju. I to bih da napomenem da smo letnjikovac izgradili sam i nismo angažovali nikakvu firmu za radove. Nadam se da će ova naša akcija dati podstrek drugim mladim ljudima i našim sugrađanima da se aktiviraju i kroz razne projekte ili slično daju svoj doprinos u ulepšavanju grada, životne sredine i svoje mesne zajednice – kazao je Nikola Petrović član udruženja.

Predsednik Udruženja Dušan Marek pojasnio je da je ovaj letnjikovac uz saglasnost sa Direkcijom za urbanizam i izgradnju postavljen tačno gde treba i da ima sve potrebne dozvole.

Sredstva za realizaciju projekta u iznosu od 130.000 dinara obezbeđena su preko konkursa „Aktiviraj se“ Kancelarije za mlade grada Leskovca.

Pogledaj takodje

U Vlasotincu voda ispravna za piće i pripremu hrane

Voda iz vlasotinačkog “Vodovoda”  može se koristiti za piće i pripremu hrane  u skladu sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *