hotel bell

Nekoliko hiljada učesnika na krosu RTS-a u Leskovcu

Danas je u Leskovcu održana poslednja trka Kros serije RTS-a, a okupila je prema procenama novinara nekoliko hiljada učesnika ali i veliki broj roditelja.

Ova sportska manifestacija i lepo vreme su danas na leskovačkom hipodromu okupili veliki broj učesnika, profesionalnih atletičara, kao i učenika osnovnih i srednjih škola i predškolaca, pripadnika Trećeg centra za obuku koji nakon 20 godina učestvuju na Krosu, posetilaca, roditelja i ljubitelja atletike.

Održano je 27 trka.U sklopu svečanog obraćanja pušteni su golubovi kao simbol mira, a uvodnu reč su dali gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović i selektor Atletskog saveza Srbije Edin Zuković.

Gradonačelnik Cvetanović je rekao:

„Ovom današnjom manifestacijom, na kojoj smo okupili nekoliko hiljada takmičara, zaokružujemo ovogodišnji ciklus RTS Krosa i šaljemo prelepu sliku o Leskovcu kao gradu koji neguje sportske vrednosti i kod omladine razvija svest o značaju aktivnih i zdravih stilova života. Čestitam svim učesnicima i pobednicma trka. Samim učešćem na krosu svi ste vi pobednici.“

Selektor Zuković je kazao da je oduševljen organizacijom Krosa u Leskovcu i da će i narednih godina prisustvovati ovom velikom sportskom događaju.

Gradonačelnik Cvetanović je danas u sklopu Kros serije RTS-a gostovao na emisiji emitovanoj na Radio Beogradu i uručio nagrade pobednicima trka seniorka i seniorki.

Check Also

SPS-JS održao predizbornu tribinu u Brzi

Pred oko više 70 meštana Brze održana je tribina čelnika predizborne koalicije SPS-JS. Prosto je …

Оставите одговор