hotel bell

Legendarni Samardžić u Leskovcu održao koncert za sve generacije – Tokanu iz Amadeusa posvetio posebnu pesmu

Večeras je u Leskovcu počela 33. Roštiljijada – festival roštilja i specijaliteta po kojima je poznat leskovački kraj.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je ovom priliko istakao da Leskovac u narednih sedam dana postaje veliki restoran na otvorenom i da brojni posetioci pored dobre hrane mogu uživati i u dobroj muzici.

“Tradicionalno očekujemo veliku posećenost, obaranje rekorda u pravljenju najveće pljeskavice ali ono što je najvažnije da ljudi uživaju u najboljem roštilju – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Pred punim gradskim trgom, prepunim lokalnim kafićima ali i prepunim teresama obližnjih zgrada koncert je održao legendarni Željko Samardžić, koji je na konferenciji za medije koja je održana na novom gradskom stadionu kazao da Leskovac doživljava kao svoj grad i da mu je drago što njegove pesme slušaju mladi od 7 pa do onih starijih od 77.

“Ja sam osetio Leskovac kao jedan domaćinski grad, premda dugo godina dolazim ne da pevam već i privatno. Kad god se vraćam iz Grčke i Makedonije obavezno svratim u vaš grad jer zna se gde je najbolja hrana – kazao je Samardžić.

Hitovi poput “Slutim”, “Kafanska pevačica”…i oni novijeg izdanja “Kradem”, “Pokaži mi šta znaš”, “Šteta” praćeni su ovacijom publike pre svega mladih a posebnu vrstu emocije izazvala je pesma posvećena bubnjaru “Amadeus benda” Bojanu Zlatanoviću Tokanu koji je i blisko sarađivao sa Samardžićem.

Check Also

Istraži MERIDIAN SPECIJAL, sastavi dobitan tiket i osvoji 100 poklon spinova!

Prethodnih dana imali smo priliku da uživamo u vrhunskim utakmicama prestižnih UEFA takmičenja. Verovali ili …

Оставите одговор