Kakav hit! Poslušajte pesmu koju Toma i Silvana nikad nisu snimili (video)

Sinoć, tačno u ponoć, na Youtube kanalu ”Minakord” produkcije, objavljena je pesma ”Ponoć”, duet Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, koji nikada zvanično nisu snimili.

Ljudi su, kroz trejler, mogli da čuju samo delove pesme, koja zvuči poznato i ”vuče” na Tomu, ali nigde nisu mogli da je nađu, pojašnjava za Tanjug, Željko Joksimović, jedan od autora.

– Kada sam počeo da komponujem, u glavi sam imao refren, ali sam puno razmišljao ko bi mogao da napiše ostatak teksta. I u tom trenutku, na pamet mi je pao Tozovac, koji je nekada pisao za Silvanu. Zahvaljujući Mimi, Tozovčevoj supruzi, za dva sata, u sred korone, preko telefona smo zajednički završili pesmu, baš onako nako bi je, verujem, doneo i sam Toma. Žao mi je što Tozovac nije više sa nama da je čuje i uživa u pesmi i filmu. Želim, ipak, da verujem da su pesma i film naš poklon i naklon vrsnim umetnicima poput Tome i Tozovca, jer su nas zadužili svojom umetnošću i inspirisali na ovakvu muziku.

Aranžman za pesmu je uradio Željko, a odsvirao orkestar Ace Sofronijevića. Bioskopska distriubucija filma ”Toma” počinje 15. septembra, najpre u Beogradu, a potom i širom Srbije.

Check Also

Grdeličko leto otvoreno koncertom Nemanje Caneta Nikolića i Kortiko benda

Sinoć je u Grdelici otvorena tradicionalna turističko – kultuna manifestacija Grdeličko leto u organizaciji Doma …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *