Nagrađeni najbolji studenti u Vranju

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradska većnica Zorica Jović priredili su danas prijem za 30 najboljih studenata.


,,Ovo je druga godina kako najuspešnije studente nagrađujemo sa po 20.000 dinara, a inicijativa za ovu akciju potekla je od gradonačelnika Vranja. Na konkurs je stiglo 60 prijava, što pokazuje da Vranje ima uspešne ljude u koje ulažemo”, rekla je gradska većnica Zorica Jović poručivši mladima da nastave još intenzivnije da rade i vrate se po završetku školovanja u Vranje. ,,Visok prosek koji imate dokaz su vašeg napornog rada i odricanja. Vi na najbolji način prezentujete svoj grad na fakultetima, ali i kongresima. Evidentan je odliv mozgova iz zemlje i taj problem rešava država, a lokalna samouprava kroz podršku i ulaganja u razvoj Vranja, želi da stvori što bolje uslove za vaš povratak. Vi ste nam potrebni i uvek sa ponosom govorite o svom gradu”, poručio je gradonačelnik dr Milenković.

Na podršci lokalne samouprave zahvalila se Bojana Stanković.

,,Za nas je ovo stimulativni čin i nastojaćemo da i dalje budemo najbolji”, naglasila je ona.

Check Also

Izgradnja primarne vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće privodi se kraju

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, istakao je danas značaj završetka projekta izgradnje primarne vodovodne mreže od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *