Leskovačke demokrate pozvale građane da se okupe oko DS kao stožera demokratije

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac nastavio je danas javnu polemiku sa Srpskom naprednom strankom povodom 6 godina od kako je ova stranka preuzela odgovornost za vođenje Leskovca.

-DS u Leskovcu misli da ne postoji nijedan razlog za slavlje u našem gradu. Štaviše, mislimo da 6. novembar  – dan kada je ova i ovakva nesposobna vlast zasela na grbaču Leskovčana – treba proglasiti za Dan žalosti – navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

Leskovačke dmeokrate uputile su i 5 pitanja leskovačkim vlastima:

Zašto je 15 hiljada Leskovčana napustilo ovaj grad za vreme 6 GODINA naprednjačke vlasti?, Zašto trećina stanovništva ovog grada po zvaničnim statističkim podacima živi u siromaštvu, a po prosečnoj plati smo na začelju republike Srbije?, Zašto – i posle 6 godina naprednjačke vlasti – nema nijednog novog velikog investitora u našem gradu, ukoliko se pod „velikim naprednjačkim investicijama“ ne podrazumevaju toalet na groblju i turski butik?, Ko će da odgovara za upropašćavanje državih apoteka i dug od 500 miliona dinara? i Zašto Leskovac – iako priča o sjajnim rezultatima – dobija republičku milostinju? Da li je razlog to što o takvim sredstvima gradska skupština ne raspravlja, pa vlast može da ih troši za pokrivanje svih svojih grešaka, gluposti i zloupotreba? – dodaje se u saopštenju.

Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac pozvao je građane da se okupe oko ove stranke u borbi za promene.

-Baš zbog svega ovoga, DS poziva građane Leskovca da se ponovo okupe oko DS-a kao stožera demokratije i pokažu da više verujemo svojim očima nego filmovima Gorana Cvetanovića – zaključuje se u saopštenju GrO DS Leskovac.

Check Also

Odgovorna upotreba pametnih telefona

Ubrzan tehnološki napredak postavio je pametne telefone u centar naših života. Ovi mali uređaji postali …

One comment

  1. Kako pa da nisu stožer. Stranka jedva se zbrasmo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *