Početna / DRUŠTVO / Direktor Koridora Srbije i Gradonačelnik Leskovca obišli radove u Grdelici

Direktor Koridora Srbije i Gradonačelnik Leskovca obišli radove u Grdelici

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić i gradonačelnik Goran Cvetanović obišli su danas radove na saobraćajnici u Grdelici.

Posle velikih infrastrukturnih promena u Leskovcu, u toku su radovi na izgradnji jedne od saobraćajnica u Grdelici.

„Grad Leskovac daje sve od sebe da sve ulice i komunalna infrastruktura budu urađene na najbolji mogući način. Nama je bitan najstroži centar Leskovac ali nam je bitno svako mesto na teritoriji grada kao što je Grdelica. Zahvaljujući Koridoru Srbije započeli smo  izgradnju ulice u dužini od 250 m koja će po završetku radova postati najmodernija saobraćajnica u Grdelici. Istovremeno očekujemo da i onaj deo koji je nama bitan, zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju, od mosta pa do kružnog toka bude završen. Ovim putem bi hteo želeo da se zahvalim Putevima Srbije i Koridorima Srbije što nam pomažu da Grdelica zasija nekim novim sjajem“ rekao je ovom prilikom gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

„Ja bih prvo hteo da se zahvalim lokalnoj samoupravi grada Leskovca na ažurnosti u rešavanju problema koji se javljaju u toku izgradnje koji prate ovako velike projekte. Auto put kroz Grdeličku klisuru je izgrađen 98 %, ostalo nam je još vrlo malo da radove privedemo kraju a očekujemo da do kraja godine  pustimo u rad jednu modernu saobraćajnice.“

Radove na ovoj saobraćajnici finasiraju Koridori Srbije a predviđeno je da će izgradnja obe ulice iznositi oko 600 000 evra.

Ina Dendić

Pogledaj takodje

U Vlasotincu prijemom za porodice poginulih i polaganjem venaca obeležen dan početka NATO bombardovanja

Parastosom žrtvama i polaganjem venaca i cveća na spomen obeležje palima za slobodu i čast …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *