Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovačke demokrate pozvale građane da se okupe oko DS kao stožera demokratije
Dionis Restoran

Leskovačke demokrate pozvale građane da se okupe oko DS kao stožera demokratije

Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac nastavio je danas javnu polemiku sa Srpskom naprednom strankom povodom 6 godina od kako je ova stranka preuzela odgovornost za vođenje Leskovca.

-DS u Leskovcu misli da ne postoji nijedan razlog za slavlje u našem gradu. Štaviše, mislimo da 6. novembar  – dan kada je ova i ovakva nesposobna vlast zasela na grbaču Leskovčana – treba proglasiti za Dan žalosti – navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

Leskovačke dmeokrate uputile su i 5 pitanja leskovačkim vlastima:

Zašto je 15 hiljada Leskovčana napustilo ovaj grad za vreme 6 GODINA naprednjačke vlasti?, Zašto trećina stanovništva ovog grada po zvaničnim statističkim podacima živi u siromaštvu, a po prosečnoj plati smo na začelju republike Srbije?, Zašto – i posle 6 godina naprednjačke vlasti – nema nijednog novog velikog investitora u našem gradu, ukoliko se pod „velikim naprednjačkim investicijama“ ne podrazumevaju toalet na groblju i turski butik?, Ko će da odgovara za upropašćavanje državih apoteka i dug od 500 miliona dinara? i Zašto Leskovac – iako priča o sjajnim rezultatima – dobija republičku milostinju? Da li je razlog to što o takvim sredstvima gradska skupština ne raspravlja, pa vlast može da ih troši za pokrivanje svih svojih grešaka, gluposti i zloupotreba? – dodaje se u saopštenju.

Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac pozvao je građane da se okupe oko ove stranke u borbi za promene.

-Baš zbog svega ovoga, DS poziva građane Leskovca da se ponovo okupe oko DS-a kao stožera demokratije i pokažu da više verujemo svojim očima nego filmovima Gorana Cvetanovića – zaključuje se u saopštenju GrO DS Leskovac.

Pogledaj takodje

Online program Leskovačkog kulturnog centra od 26. do 30. maja

Na online repertoaru Leskovačkog kulturnog centra ove nedelje od 26. do 30. maja biće prikazana …

Jedan komentar

  1. Kako pa da nisu stožer. Stranka jedva se zbrasmo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *