Promene termina održavanja pojedinih delova programa u okviru “Leta u Vlasotincu”

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U završnoj nedelji manifestacije Leto u Vlasotincu, zbog najavljene kiše, došlo je do promene termina održavanja pojedinih delova programa, kaže direktor Kulturnog centra Boban Dimitrijević.

Prvobitno za večeras zakazan koncert Gradskog orkestra Vlasotinca odložen je do daljnjeg, a javnost će blagovremeno biti obaveštena o novom terminu održavanja. Koncert niškog džez orkestra Big bend će umesto sutra 24.jula, biti održan u četvrtak 2.avgusta u 20.30 na platou ispred zgrade opštine. Za sredu 25.juli u 20.30 ostaje koncert romansi, starogradske i evergrin muzike Miloša Radovića koji će pevati u dvorištu Kulturnog centra, a ukoliko vremenske prilike to ne dozvole, koncert će održati u galeriji Kulturnog centra na keju. Ispred ove galerije u petak 27.jula u 20 sati biće izvedena dečja predstava „Čokoladovići“ Dragana Radovića.

U četvrtak 26.jula od 20 sati, u Manakovoj kući u Beogradu, biće predstavljeno Vlasotince i manifestacija Vinski bal. Dani Vlasotinca u Beogradu deo su ovogodišnjeg programa Leto u Vlasotincu, koje je počelo 4.a završava se 27.jula. Organizator je Kulturni centar.

 

Check Also

Još jedna teretana na otvorenom iza Tehnološkog fakulteta

Leskovac je danas dobio još jednu teretanu na otvorenom koja se nalazi iza Tehnološkog fakulteta, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *