KLJUČNA UTAKMICA Radnički u nedelju deočekuje Voždovac

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Fudbaleri Radničkog odigraće ovog vikenda 32.kolo Superlige Srbije, odnosno 2.kolo doigravanja u Plej-of fazi takmičenja. Na Čair dolazi ekipa Voždovca koju su Nišlije savladale u oba prethodna duela u regularnom delu prvenstva. Meč se igra u nedelju, u večernjem terminu od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

 Tim povodom održana je redovna pres konferencija u prostorijama SC Čair, a uvodnu reč imao je šef stručnog štaba gospodin Milan Rastavac, koji je u svom maniru najavio još jednu “lepu predstavu” i dodao:

“Očekuje nas ključna utakmica, to je sasvim jasno! Voždovac je prepreka koju, jednostavno, moramo da preskočimo. Trudili smo se da ovaj prethodni period, koji nije bio dobar, izbacimo iz glave i da se okrenemo samo onome što dolazi. Jer u sportu se priznaju samo prezent i futur, samo pobede „leče“ poraze, a od stare slave se ne živi.”

Rastavac se potom osvrnuo na analizu sutrašnjeg rivala:

“Od dolaska Ilije Stolice na mesto trenera, Voždovac igra odlično. Nakon priličnog bodovnog zaostatka u prvom delu sezone, uspeli su da se plasiraju u plej-of i sada su aktivan i kvalitetan učesnik doigravanja. To je tim koji poseduje i pokazuje kvalitet, „namestili“ su se timski, imaju odlične igrače… Zec, Krasić, Dražić se nekako najviše ističu, ali i svi ostali značajno doprinose da Voždovac bude tu gde jeste. No, mi znamo kako da im se suprotstavimo, a ako bismo pojednostavili stvari, potrebno je da odigramo slično kao u drugom kolu prolećnog dela prvenstva, kada smo pobedili ovde na Čairu.

Što se sastava tiče, Radnički će svakako izgledati drugačije nego u Lučanima. Miloš Živković neće moći da igra zbog žutih kartona, a Vladimir Volkov zbog povrede. Sva je prilika da ni Saša Stojanović neće biti na raspolaganu šefu stručnog štaba, a na povredu se žali i Marko Tomić. Dobra vest je da se Marko Mrkić oporavlja i sigurno će konkurisati za mesto u startnoj postavi na meču sa Voždovcem.

Dvostruki strelac iz Lučana Lazar Arsići veruje da će Nišlije u nedelju prekinuti negativan niz:

“Očekuje nas teška utakmica! Posle naših loših rezultata, Voždovac nam dolazi u možda i najnezgodnijom trenutku, ali na nama je da se dobro spremimo, i fizički i u glavama, i da pronađemo put do pobede. Oni su veoma dobra ekipa, ali mi smo poslednja dva meča protiv njih rešili u svoju korist, pa verujemo da ćemo i ovog puta.” – optimista je „bombarder“ niškog tima.

Radnički trenutno zauzima sedmo mesto sa 22 osvojena boda, dok je Voždovac na poziciji iznad sa jednim bodom više.

S.Mirković

Check Also

Vozač mopeda zadržan na trežnjenju zbog nasilničke vožnje sa 2,73 promila alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su juče iz saobraćaja pedesetdvogodišnjeg vozača mopeda „pežo“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *