PU Leskovac: Udarivši autom u traktor, teško povredio ženu

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su G. P. (1993) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se sumnjiči da je 13. novembra, upravljajući „opel-vektrom“, udario u zadnji deo traktora koji je vozila pedesetpetogodišnja žena, nakon čega je traktor sleteo sa kolovoza.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi žena koja je vozila traktor zadobila je teške telesne povrede, a osumnjičeni se udaljio u nepoznatom pravcu. G. P. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu, gde je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, nakon čega su na predlog javnog tužioca određene mere zabrane napuštanja boravišta i prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem. Privremeno mu je oduzeta i putna isprava. Tužilaštvo je odredilo dokaznu radnju ispit svedoka i zatražilo izveštaj o povredama za oštećeno lice iz saobraćajne nezgode.

Check Also

U Leskovcu rođene dve devojčice i dva dečaka u jednom danu

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođene su četiri bebe. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *