Otvorena nova teretana u naselju Solidarnost

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Danas je u naselju Solidarnost u Leskovcu otvorena nova teretana na otvorenom, pružajući sugrađanima još jednu mogućnost za redovno vežbanje i brigu o svom fizičkom zdravlju. Sa devet sprava raspoređenih na površini od 119 kvadratnih metara, vrednosti 3,5 miliona dinara, ova teretana postaje treća po redu u gradu.

Poslanica u Narodnoj Skupštini RS, Sanja Milošević, istakla je važnost inicijative, pozivajući građane da iskoriste ovu novu mogućnost za aktivno ulaganje u sopstveno zdravlje.

O tehničkim detaljima govorila je Vera Jovanović, diplomirani inženjer arhitekture i stručni saradnik u preduzeću JP Urbanizam i izgradnja.

“Izvođač je u posao uveden 25. marta, a rok za završetak radova bio je 60 dana, što znači da su radovi završeni u predviđenom roku. Površina od 119 metara kvadratnih obuhvata različite sprave koje zadovoljavaju potrebe za treningom, uključujući eliptični trenažer, spravu za potisak nogama, rotirajuću stajalicu, bočnu njihalicu, i spravu za ulični trening.”

Očekuje se da će nova teretana u naselju Solidarnost privući veliku posećenost, nastavljajući trend svesti Leskovčana i Leskovčanki o važnosti redovnog vežbanja i brige o fizičkom zdravlju.

Check Also

Baždarnica JKP Vodovod Leskovac dobila novu opremu za ispitivanje vodomera

Gradonačelnik Leskovc dr Goran Cvetanović obišao je danas sa sardnicima pogon Baždarnice Javno komulanog preduzeća …