OŠ “Milutin Smiljković” proslavila 114 godina postojanja i rada

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Danas je Osnovna škola “Milutin Smiljković” iz Vinarca obeležila 114 godina svog postojanja i rada prigodnim programom.

Direktor Dejan Cakić izrazio je svoje zadovoljstvo postignutim i istakao važnost ulaganja u školu kako bi se poboljšali uslovi za rad i boravak učenika i zaposlenih.

“Sa ponosom stojim danas ovde i drago mi je da je dosta toga urađeno u školi i da naša škola iz dana u dan raste i razvija se. Svih ovih godina jedan od primarnih ciljeva bio nam je obezbeđivanje boljih uslova za boravak i rad učenika i zaposlenih u školi. Samo u periodu od prethodnih godinu dana, dobrom obrazovnom politikom i razumevanjem odgovornih ljudi u lokalnoj samoupravi, pre svih gradonačelnika Cvetanovića, poboljšali smo uslove rada u centralnoj školi i u izdvojenom odeljenju”, rekao je Cakić.

On je takođe uručio zahvalnicu gradonačelniku Leskovca i zaslužnim pojedincima i ustanovama.

U ime grada prisutne je pozdravio Vladimir Branković, zamenik sekretara Skupštine, ističući značaj ulaganja u infrastrukturu obrazovnih institucija.

“Vrednost svih ulaganja u infrastrukturu obrazovnih institucija se najbolje vidi kroz nagrade koje upravo vi, deco, osvajate sa svojim nastavnicima na brojnim takmičenjima. Jer je svrha svega uloženog upravo u stvaranju uslova koji će vas motivisati i pomoći vam da bolje učite i ostvarujete sve zapaženije rezultate”, dodao je Branković.

Check Also

Udruženje “Heroine” i humana Leskovčanka donirali televizor i posteljine leskovačkoj Opštoj bolnici

Udruženje “Heroine” iz Beograda, zajedno sa humanom leskovčankom čije je ime poznato redakciji, donirali su …