Leskovački mostovi uskoro će zasijati u bojama zastave Srbije

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Prilaz Leskovačkom visećem mostu kod Zelene pijace se renovira, a već za koji dan stanovnici našeg grada moći će nesmetano da se kreću stepenicama koje su ovom prilikom renovirane.

Direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Novica Nikolić istakao je da će naši sugrađani, naročito stariji koji i posećuju leskovačku Zelenu pijacu moći nesmetano da se kreću renoviranim stepenicama.

“Radovi na sanaciji stepeništa na mostu kod Zelene pijace u Leskovcu privode se kraju. Sanirana su stepeništa ugradnjom ploče, takođe ćemo rešiti i rukohvate, produžiti ogradu a sve sa ciljem da pešaci imaju nesmetano kretenje. Vrednost ovih radova je oko 90.000 dinara – istakao je direktor Nikolić.

Uporedo sa ovim radovima, teku i radovi na osvetljenju mostova u Leskovcu.

“U toku su završni radovi na osvetljenju mostova u Leskovcu. Osvetljenje tri mosta je završeno, a privodi se kraju i osvetljenje mosta kod glavne Pošte u Leskovcu. U pitanju je led osvetljenje, odnosno led trake, koje daju različite boje svetlosti u toku nedelje, a za vreme praznika ćemo moći da programiramo osvetljenje u bojama zastve Srbije. Radovi se privode kraju a njihova vrednost je 2,7 miliona dinara.

Check Also

Još jedna teretana na otvorenom iza Tehnološkog fakulteta

Leskovac je danas dobio još jednu teretanu na otvorenom koja se nalazi iza Tehnološkog fakulteta, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *