Napreduje gradnja multifunkcionalnog strelišnog kompleksa kod Bujanovca

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je, sa saradnicima, radove na izgradnji i uređenju multifunkcionalnog strelišnog kompleksa Vrtogoš kod Bujanovca, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Reč je o projektu čijim će završetkom biti zaokruženi kapaciteti Centra za obuku jedinica za multinacionalne operacije, a Vojska Srbije dobiti nove sposobnosti za izvođenje vatrene obuke, pre svega za realizaciju pešadijskih i gađanja iz konvoja borbenih vozila.

General Mojsilović je, nakon obilaska, izrazio zadovoljstvo stepenom izvršenih inžinjerijskih radova i dinamikom gradnje planiranih objekata na strelištu koje realizuju, svako u svom domenu, pripadnici inžinjerijskih jedinica Kopnene vojske i zaposleni u Vojnograđevinskoj ustanovi Beograd.

Načelnik Generalštaba je odao priznanje angažovanim pripadnicima Vojske Srbije na posvećenosti i profesionalnom pristupu zadacima i podsetio na to da je ovo samo jedan od brojnih infrastrukturnih projekata koji se realizuju u Vojsci Srbije, sa ciljem unapređenja, kako uslova za smeštaj ljudstva i opreme, tako i kapaciteta za izvođenje obuke, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Check Also

Otvorena nova teretana u naselju Solidarnost

Danas je u naselju Solidarnost u Leskovcu otvorena nova teretana na otvorenom, pružajući sugrađanima još …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *