LESKOVČANI SLAVILI U BEOGRADU: Košarkaši Zdravlja ubedljivi u duelu sa Slodesom

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Košarkaši Zdravlja pobedili su danas u Beogradu ekipu Slodesa rezultatom 62:77 (16:19, 10:24, 17:15, 19:19) u utakmici 27. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.

Leskovački košarkaši su posle izjednačene prve četvrtine u drugoj “dodali gas”, zaigrali pre svega angažovanije i odgovornije u odbrani, i od “plus 2” (13. minut 23:25), stigli do odlučujuće prednosti od 17 poena sa kojom su i otišli na odmor (26:43).

U nastavku rutinska igra Leskovčana, a stručni štab na čelu sa trenerom Lazarom Spasićem još jednom je imao priliku da na delu vidi igrače koji su tokom sezone imali manju minutažu, kako bi se stekao uvid u njihove mogućnosti i potencijal za eventualni nastavak saradnje i u sledećoj sezoni.

U takvoj igri domaćin se nije predavao, iako su gosti imali u trećem periodu i 22 poena prednosti (28. minut 34:56). U poslednjoj četvrtini iz lige davno otpisani Slodes je pokazao da ima talentovane igrače koji su 5 minuta pre kraja najavili da se do kraja neće predavati (53:65).

Rutinskom igrom košarkaški Zdravlja su do kraja bez većih problema uspeli da održe rezultatsku prenost i na kraju zasluženo osvoje nove bodove.

Za ekipu Zdravlja Leskovac su igrali: Stojković 5 (3 skoka), Radivojević 7, Stamenković 13 (8 skokova, 3 asistencije), Jovanović 13 (11 skokova), M. Jović 13 (5 skokova), Cekić, D. Jović 4 (4 skoka), Petković 2 (3 skoka), Đorđević, Stajić, Stojanović 10 (8 skokova), Blackwel 10 (4 skoka, 6 asistencija).

Do kraja prvenstva ostala su još 3 kola, a pred košarkašima Zdravlja su dve utakmice na domaćem tereni. Sledećeg vikenda u Leskovcu gostuje Novi Pazar, a nedelju dana kasnije Kolubara iz Lazarevca.

Check Also

Još jedna teretana na otvorenom iza Tehnološkog fakulteta

Leskovac je danas dobio još jednu teretanu na otvorenom koja se nalazi iza Tehnološkog fakulteta, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *