U četvrtak poslednja sednica Skupštine grada Niša u ovom sazivu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Sednica Skupštine Grada Niša, poslednja u ovom mandatu, održaće se sutra, u 9 sati, u velikoj sali Skupštine Grada.

 

Na dnevnom redu je elaborat o opravdanosti otuđenja zemljišta kompaniji Džonson elektrik, izmena ugovora o izgradnji regionalnog centra za upravljanje otpadom „Keleš“, formiranje Budžetskog fonda za talentovane učenike i studente i Komisije za pritužbe građana na rad Komunalne policije, programi rada ustanova kulture i Komunalne policije, imenovanje v. d. direktora Zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu, izmene u nadzornim odborima pojedinih preduzeća i školskim odborima.

Prema rečima predsednika Skupštine Grada Niša, Mileta Ilića, proširenja dnevnog reda neće biti.

– Ovo je 41. sednica Skupštine Grada, a otprilike toliko sednica održano je i u prethodnom mandatu. Mislim da je Skupština Grada radila efikasno, da nije bilo narušavanja tolerancije i kulture dijaloga i da nije bilo pojava koje bi narušavale demokratski imidž Skupštine Grada Niša. Nadam se da će i ova sednica biti završena u tom duhu. Ovo je inače poslednja sednica u ovom mandatu, jer je praksa da najviši gradski organ ne zaseda nakon što se raspišu izbori, zaključio je Ilić.

 

 

Check Also

U utorak bez struje 17 sela i 3 naselja

Iz Elektrodistribucije Leskovac stiže najava novih radova i isključenja potrošača sa mreže. “Ogranak Elektrodistribucija Leskovac …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *