U četvrtak poslednja sednica Skupštine grada Niša u ovom sazivu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Sednica Skupštine Grada Niša, poslednja u ovom mandatu, održaće se sutra, u 9 sati, u velikoj sali Skupštine Grada.

 

Na dnevnom redu je elaborat o opravdanosti otuđenja zemljišta kompaniji Džonson elektrik, izmena ugovora o izgradnji regionalnog centra za upravljanje otpadom „Keleš“, formiranje Budžetskog fonda za talentovane učenike i studente i Komisije za pritužbe građana na rad Komunalne policije, programi rada ustanova kulture i Komunalne policije, imenovanje v. d. direktora Zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu, izmene u nadzornim odborima pojedinih preduzeća i školskim odborima.

Prema rečima predsednika Skupštine Grada Niša, Mileta Ilića, proširenja dnevnog reda neće biti.

– Ovo je 41. sednica Skupštine Grada, a otprilike toliko sednica održano je i u prethodnom mandatu. Mislim da je Skupština Grada radila efikasno, da nije bilo narušavanja tolerancije i kulture dijaloga i da nije bilo pojava koje bi narušavale demokratski imidž Skupštine Grada Niša. Nadam se da će i ova sednica biti završena u tom duhu. Ovo je inače poslednja sednica u ovom mandatu, jer je praksa da najviši gradski organ ne zaseda nakon što se raspišu izbori, zaključio je Ilić.

 

 

Check Also

Policija poziva građane da predlože deonice puta na kojima će biti pojačana kontrola

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će pripadnici Uprave saobraćajne policije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *