hotel bell

Branko Ružić u Leskovcu: Roštiljijada i nova pijaca najveći uspesi socijalista

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je danas u Leskovcu da je ponosan na rezultate koje je ova stranka ostvarila kao deo vlasti u Leskovcu.

Ružić je na konferenciji za medije govorio o predstojećim izborima i rekao da očekuje bolje rezultate. Govoreći o lokalnom nivou on je naglasio da je zadovoljan rezultatima koje je kadar ove stranke ostvario u lokalnoj vlasti u Leskovcu.

– Uveren sam da i Leskovčanke i Leskovčani to prepoznaju. Na primeru zakonodavne vlasti ovde u gradu Leskovcu kada imate jedan civilizovan, smiren, demokratičan način predsedavanja od strane kadra iz SPS-a. Takodje da ne govorim o velikom doprinosu koji naša stranka i naše gradsko rukovodstvo daje onim resorima za koje su zaduženi. Imamo dve svetski poznate manifestacije koje su nas stavile na mapu ne samo regionalne, već i evropske kulturne ponude. To je naravno Roštiljijada i Karneval, opet ta promocija srpskog, domaćeg brenda jeste i zahvaljujući sposobnosti našeg direktora Turističke organizacije. Takodje da pomenem i Pijacu i veliku investiciju, izgradnju nove pijace koja je veoma važna za grad Leskovac – istakao je Branko Ružić u Leskovcu.

Potpredsednik SPS-a je istakao ulogu svoje partije u stvaranju moderne Srbije.

– Partija koja je uvela višepartijski sistem u Srbiju, partija koja je uvela medijske slobode, partija koja je afirmisala poštovanje svih univerzalnih ljudskih prava, partija koja je delila sudbinu sa našim gradjanima, našim sunarodnicima i na prostoru bivpe SFRJ, partija koja se uvek hvatala u koštac sa svim onim izazovima koji stanu pred nas, partija koja jeste sinonim i za mir, i za prosperitet, i za budućnost, partija koja je sinonim za Dejtonski sporazum i za Republiku Srpsku, i za rezoluciju 1244, partija koja je uvek donosila političku stabilnost u Srbiji, bilo da govorimo o republičkom pokrajinskom ili lokalnom nivou – istakao je Branko Ružić, potpredsednik SPS-a.

Check Also

SVETIONIK ZNANJA I KULTURE: Renoviranje Narodne biblioteke u Leskovcu

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović posetio je danas Narodnu biblioteku Radoje Domanović u Leskovcu u …

Оставите одговор