SPS Leskovac odgovorio Jedinstvenoj Srbiji

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Gradski odbor Socijalističke partije Srbij eu Leskovcu odgovorio je saopštenjem na jučerašnje saopštenje GrO Jedinstvene Srbije.

 

“Socijalistička partija Srbije u Leskovcu važi a važiće i u buduće za pouzdanog koalicionog partnera bilo u izborima ili u vršenju vlasti. Tvrdnje Jedinstvene Srbije u Leskovcu u jučerašnjem saopštenju za javnost, jednostavno ne stoje jer se postizborna koalicija i podela funkcija kako kažu, radi po završetku izborne trke kada se zna ko je koliko mandata osvojio, ko je prešao cenzus a ko nije.” – navodi se u odgovoru leskovačkih socijalista.

“Rukovodstvo socijalista u Leskovcu radi i sprovodi Odluke i zaključke organa partije u Leskovcu. Ništa ishitreno ne radi tako da nema razloga da bilo šta preispituje. Jedinstvenoj Srbiji u Leskovcu je ponuđen zajednički nastup na lokalnim izborima. Oni su odlučili da nastupe samostalno, svesni svojih potencijala. Mi to poštujemo i želimo im uspeh.” – dodaje se u saopštenju GrO SPS Leskovac.

“SPS u Leskovcu takođe izlazi na lokalne izbore samostalno znajući svoje mogućnosti sasvim sigurna u svoje biračko telo. Po završetku lokalnih izbora nastavićemo dobru i tradicionalnu saradnju sa Jedinstvenom Srbijom jer nema razloga za drugačiji odnos. Na ovakve i slične prozivke do kraja izborne kampanje nećemo više odgovarati jer prijatelji sednu, razgovaraju i rešavaju bilo kakav problem ako postoji.” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Leskovcu.

Check Also

Svečanost povodom 160 godina pravne službe Vojske Srbije

U Nišu je održana svečanost povodom Dana i 160 godina postojanja pravne službe Vojske Srbije. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *