SPS Leskovac odgovorio Jedinstvenoj Srbiji

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Gradski odbor Socijalističke partije Srbij eu Leskovcu odgovorio je saopštenjem na jučerašnje saopštenje GrO Jedinstvene Srbije.

 

“Socijalistička partija Srbije u Leskovcu važi a važiće i u buduće za pouzdanog koalicionog partnera bilo u izborima ili u vršenju vlasti. Tvrdnje Jedinstvene Srbije u Leskovcu u jučerašnjem saopštenju za javnost, jednostavno ne stoje jer se postizborna koalicija i podela funkcija kako kažu, radi po završetku izborne trke kada se zna ko je koliko mandata osvojio, ko je prešao cenzus a ko nije.” – navodi se u odgovoru leskovačkih socijalista.

“Rukovodstvo socijalista u Leskovcu radi i sprovodi Odluke i zaključke organa partije u Leskovcu. Ništa ishitreno ne radi tako da nema razloga da bilo šta preispituje. Jedinstvenoj Srbiji u Leskovcu je ponuđen zajednički nastup na lokalnim izborima. Oni su odlučili da nastupe samostalno, svesni svojih potencijala. Mi to poštujemo i želimo im uspeh.” – dodaje se u saopštenju GrO SPS Leskovac.

“SPS u Leskovcu takođe izlazi na lokalne izbore samostalno znajući svoje mogućnosti sasvim sigurna u svoje biračko telo. Po završetku lokalnih izbora nastavićemo dobru i tradicionalnu saradnju sa Jedinstvenom Srbijom jer nema razloga za drugačiji odnos. Na ovakve i slične prozivke do kraja izborne kampanje nećemo više odgovarati jer prijatelji sednu, razgovaraju i rešavaju bilo kakav problem ako postoji.” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Leskovcu.

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *