REKONSTRUKCIJA: Skupština grada sutra bira novu zamenicu gradonačelnika i članove gradskog veća, Cvetanović predstavio kandidate

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Skupština grada Leskovac će na sednici koja će biti održana sutra izabrati novu zamenicu gradonačelnika kao i troje novih članova Gradskog veća.

Ovo je prva veća rekonstrukcija Gradskog veća koje je formirano 18. avgusta pro[le godine. I prva ovakva najava promena u Gradskom veću i predstavljanje kandidata za nove člane onga što se popularno zove “gradska vlada”.

Dosadašna zamenica gradonačelnika dr Ana Janković Stojanović podnela je ostavku i nastaviće svoje političko delovanje kao odbornik Skupštine grada Leskovca u odborničkoj grupi Srpske napredne stranke. U gradskom veću od sutra neće biti ni dr Aleksandra Milovanović, Srećko Stamenković i dr Slobodan Glišić.

Predlog za zamenicu gradonačelnika je dr Lidija Dimitrijević, zaposlena u Opštoj bolnici Leskovac u Službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, a za članove gradskog veća sutrašnji predlog će biti Vladanka Stamenković, diplomirani inženjer tehnologije sa 30 godina iskustva rada u fabrici Zdravlje, Jelena Stanković, doktorand na Ekonomskom fakultetu u Nišu i Andrija Atanasković, dosadašnji pomoćnik gradonačelnika, rukometaš i najbolji student Fakulteta za fizičko vaspitanje.

Današnjem predstavljanju prisustvovala je i dosadannja zamenica dr Ana Janković Stojanović, i dosadašnji članovi gradskog veća dr Aleksandra Milovanović, Srećko Stamenković i dr Slobodan Glišić kojima se gradonačelnik zahvalio na saradnji i istakao da će iako više ne rade u kabinetu oni ostati deo tima i pomagati razvoj grada. Za zamenicu je gradonačelnik naglasio da je divna žena i majkta troje dece, koja se i pored obavezalj u porodici posvetila poslu. Za dr Milovanović je podsetio da se zajedno sa zamenicom bavila priključenju pokretu Tri plus i da piše priče za sajt predsednika Republike Srbije za rubriku Najbolje iz Srbije. Dr Janković Stojanović i dr Milovanović su počele da rade u Opštoj bolnioci Leskovac i posvetile se svojoj struci. Za Srećka Stamenkovića, gradonačelnik je naglasio da svojim radom uštedi mnogo novca lokalnoj samoupravi i da se vratio iz Francuske kako bi radio u svom rodnom gradu, a svoju karijeru će nastaviti kao asistent na Odseku za poslovne studije Akademije Južna Srbija u Blacu. Svoje mesto u prosveti je pronašao i Slobodan Glišić, doktor nauka tehnološkog inženjerstva u Visokoj zdravstveno sanitarnoj školi u Beogradu. Prema rečima gradonačelnika bila je čast imati doktora nauka u kabinetu koji je lojalan član.

Kompletno izlaganje gradonačelnika Leskovca možete pogledati OVDE:

Check Also

OŠ “Milutin Smiljković” proslavila 114 godina postojanja i rada

Danas je Osnovna škola “Milutin Smiljković” iz Vinarca obeležila 114 godina svog postojanja i rada …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *