Predstavljen novi broj “Leskovačkog glasnika”

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra predstavljen je novi broj “Leskovačkog glasnika”.

– U novom broju”Leskovačkog glasnika”, objavljeni su rezultati rada u prethodna tri meseca, a jedan od najvećih je otvaranje novih radnih mesta, što je i glavna tema, rekla je Milena Knežević, volonter Kancelarije za mlade.

– S tim u vezi, ovaj glasnik donosi tekst o poseti premijera Aleksandra Vučića Leskovcu, koji je sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem u Svečanoj sali grada obavio razgovor sa nekoliko zainteresovanih turskih investitora i najavio otvaranje nove fabrike u Grdelici. Da Leskovac ima još toga čime može da se pohvali je činjenica da je drugi grad u Srbiji  po uspešnosti obavljenog popisa nelegalnih objekata na teritoriji grada, kao i da je drugi grad po visini sredstava koje je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja opredelilo lokalnim samoupravama za unapređenje usluga socijalne zaštite, jer će Leskovac po ovom osnovu dobiti 21 milion dinara pomoći.

Da grad brine o stvaranjuboljih uslova za privrednike i poljoprivrednike možete takođe pročitati u ovom brojuLeskovačkog glasnika, a ne malo bitan je i članak  o novim aparatima kojimaće dodatno biti unapređen kvalitet zdravstvenih usluga, kao i o radovima na uređenjuškola i ulica. Ovaj Glasnik donosi i jedandodatak koji govori o godišnjici Nato bombardovanja obeleženoj u Grdelici, kao inovim ulaganjima  u kvalitet vodosnabdevanja. U ovom dodatku građani moguda se upoznaju i sa velikim uspesima leskovačkih ustanova u proteklim godinama,od toga da je Leskovac prvi u Srbiji svoj plan odbrane usaglasio sa Planom odbraneRepublike Srbije, da je Opšta bolnica proglašena za najbolju u regionu, Muzej zanajbolji u Srbiji, da je Predškolska ustanova dobila prestižnu Svetosavsku nagraduVlade, do toga da je Ustanova za odrasle i starije druga u Srbiji dobila licencuresornog Ministarstva – naglasila je Milena Knežević iz Kancelarije za mlade Grada Leskovca.

M.Mihajlović

Check Also

POLETI VISOKO I OSVAJAJ FREEBETOVE SVAKOG DANA!

Uz popularnu igru Super Heli u Meridianu te čekaju freebetovi svakodnevno sve do kraja aprila! …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *