Besplatni seminar samoodbrane za žene u nedelju 5. decembra u Leskovcu

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U nedelju. 5. decembra od 12 časova,  Ninđucu klub Buđinkan Leskovac organizuje besplatni seminar samoodbrane za žene, u prostorijama “Underground training centra” u Leskovcu.

Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju zdravlje i život pojedinca.

Seminar će biti podeljen u dve celine, od kojih će svaka zauzimati vremenski interval od po jednog sata (12:00-13:00h, 13:05-14:05h).

Tematske celine koje će biti obrađene na seminaru:

● Psihologija napadača ● Vitalne tačke i izvođenje udaraca ● Efikasne tehnike samoodbrane ● Situacioni trening ● Improvizovana oružja ● Taktička samoodbrana ● Odbrana na zemlji ● Profesionalni saveti.

Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII Dan, predsednik Udruženja građana Ninđucu klub Buđinkan Leskovac, prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata).

Od opreme poneti udobnu odeću, čiste patike, torbu ili torbicu i hemijsku olovku jer će se raditi tehnike sa navedenim rekvizitima.

Pozivamo sve zainteresovane pripadnice ženskog pola da prisustvuju seminaru, a ukoliko su već prisustvovale, da dođu i obnove svoje znanje. Dođite da povećamo sopstvenu bezbednost, poručuju iz Nindjucu kluba Buđinkan Leskovac.

Prostorije “Underground training centra”, gde će se održati seminar nalaze se u ulici 11. Oktobar, broj 1 (preko puta kuće Šop Đokić, u suterenu stambeno-poslovnog kompleksa Bagat).

Check Also

Iz budžeta grada isplaćena prva rata za projekte iz oblasti socijalne zaštite

Iz budžeta grada Leskovca danas je isplaćena prva rata za projekte iz oblasti socijalne zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *