Početna / DRUŠTVO / Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ dobili knjigu „Pažljivkova pravila u saobraćaju“

Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ dobili knjigu „Pažljivkova pravila u saobraćaju“

Učenici Osnovne škole „Vujk Karadžić“ u Leskovcu dobili su danas knjigu „Pažljivkova pravila u saobraćaju“.

Učenicima prvog razreda knjige je uručio gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

-Naš zajednički cilj je da bezbednost dece u saobraćuju podignemo na što viši nivo. Knjige će dobiti prvaci u okviru akcije „Pažnja sad!“u školi „Vuk Karadžić“ a već koliko sutra i prvaci u ostalim školama na teritoriji grada. Važno je istači da je ovaj priručnik prilagođen deci najmlađeg uzrasta, a mališani će kroz „Pažljivka“ moći da steknu osnovna znanja o bezbednom učešći u saobraćaju. Zajedničkim radom sa roditeljima, učiteljima i nastavnicima želimo da stvorimo bezbedno okruženje pre svega za najmlađe. Grad Leskovac ulaže značajna sredstva u saobračjnu infrastrukturu i signalizaciju i na taj način povećavamo bezbednost svih učesnika u saobraćaju – rekao je član Gradskog veća Vladimir Branković.

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ u Leskovcu ulaže značajne napore kako bi stvorila što bolje uslove za boravak i rad dece u kako u centralnoj školi u Leskovcu, tako i u osturenom odeljenju u Bobištu.

-U ime učenika naše škole, pre svega najmlađih, i nastavnika želim da zahvalim Gradu Leskovcu i pre svega gradonačelniku Goranu Cvetanoviću što je danas podelio priručnike prvacima. Najmlađe učenike sada uglavnom dovode roditelji, ali će sa ovim priručnicima uskoro moći i sami bezbedno da dođu do škole – rekao je Predrag Zdravković, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Pogledaj takodje

Klanica i industrija mesa MK jedna od najuspešnijih u zemlji i regionu

Klanica i industrija mesa MK u Leskovcu posluje od 1995. godine i važi za jednu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *