Savet za zdravstvo SNS Leskovac organizovao besplatne preglede u više mesnih zajednica

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Savet za zdravstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke organizovao je i ove subote besplatne lekarske pregled u više mesnih zajednica.

Akcija je ove subote organizovana i u Mesnoj zajednici Dubočica, Vinarcu, Navalinu i Bogojevcu, a u nedelju će biti održane u Gornjoj i Donjoj Kupinovici, Slatini. Jelašnici, Velikoj i Maloj Grabovnici i Biljanici.

– Savet za zdravstvo Srpske napredne stranke organizuje još jednu u nizu akcija koje imaju za cilj obavljanje lekarskih pregleda kako u gradsim tako i u seoskim mesnim zajednicama. Ovi lekarski pregledi su preventivnog karaktera tako da svi zainteresovani gradjani mogu da posete jednu od naših akcija koje se obavljaju svakog vikenda gde će da provere svoje opšte zdravstveno stanje i da dobiju savete od naših lekara o očuvanju i unapredjenju njihovog zdravlja ili pak o eventualnom daljem lečenju. Pored pregleda ove naše akcije imaju za cilj povećanje interesovanja stanovništva za očuvanje zdravlja, podizanje nivoa zdravstvene svesti i promovišu zdrave stilove života. Svi ovi lekarki pregled su besplatni, a zainteresovani mogu da provere nivo šećera u krvi, da izmere krvni pritisak ili da dobiju savete od naših lekara različitih specijalnosti. Jedan od osnovnih ciljeva Srpske napredne stranke jeste konstantna briga o gradjanima pa se i ove akcije rukovode tim načelom. Zdravlje stanovništav je najveće bogatstvo jedne države – rekla je dr Marija Pinterović, člaa Saveta za zdravstvo GrO SNS Leskovac tokom akcije u Mesnoj zajednici Morava.

U ime gradjana Mesne zajednice Morava learima se zahvala Mirjana Mitić koja je istakla veliki značaj ovakvih akcija koje su od velike koristi za gradjane ove mesne zajednice i čitavog grada.

Check Also

Novi trotoari na delu Bojničkog puta na izlazu iz Leskovca

Radovi na relaciji između grada Leskovca i opštine Bojnik, odnosno na državnom putu IIa reda, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *