Otvoren “Big centar 4M”, novi salon nameštaja kompanije braće Apostolović

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U okviru kompleksa “Apostolović” danas je u prisustvu zvanica svečano otvoren “Big centar 4M”, najveći prodajni salon nameštaja u Leskovcu i na čitavom jugu Srbije.

“Big centar 4M” prostire se na 12.000 kvadratnih metara i najveći je prodajni salon na jugu Srbije, a vlasnici veruju i u regionu.

-Kroz decenije razvoja negovali smo pravilo da je kupac svetinja a radnik naš prvi saradnik. Tako ćemo i nastaviti. Poštovanom gradonačelniku zahvaljujemo što je u našoj kompaniji prepoznao potencijal za razvoj Leskovca i pružio nam veliku podršku. Hvala svima na poverenju koje istrajava već 25 godina – rekao je Jablani Apostolović koji je u ime porodice poželeo dobrodošli gostima na otvaranju i prvim kupcima.

Gradonačelnik Leskovca je istakao značaj jedinstvena porodice Aposotolović koja i dalje živ izajedno i složno u rodnoj Palikući, i naglasio značaj postojanja uspešnih leksovačkih kompanija za razvoj i prosperitet svih građana.

-Kada jedan časopis kao što je Financial Times Leskovac proglasi drugim najboljim evropskim gradom sa više od 100.000 stanovnika u koje vredi ulagati; kada NALED četiri puta zaredom u našem gradu prepozna dobru poslovnu klimu, onda je jasno zašto je porodica Apostolović uspešna. Podrška grada ne znači ništa ako porodica nije složna, vredna, jedinstvena, uporna i puna znanja. Uspeh, naravno, nije došao preko noći, već se gradio 28 godina velikim trudom, znanjem i odricanjima. Kada sam pre nekoliko nedelja posetio ovaj objekat koji je bio u pripremi delovalo je da je nemoguće da se adaptacija završi do zakazanog otvaranja. Ali je porodica Apostolović pokazala da je sve moguće i dokazala zašto je tako uspešna. – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Check Also

Conić: Nije istina da slike iz Kulturnog centra nestaju, ako neko ima drugačiju informaciju neka nam se obrati

Na današnjoj konferenciji za medije, Leskovački kulturni centar (LKC) oštro je demantovao informacije koje su …

2 comments

  1. Lepa vest, sve je to lepo ali koliko primecujemo pomoc od grada dobijaju jednu te isti, iste face svuda na svakom desavanju, da li se gradonacelnik zapitao zasto grad ima sluha za iste ljude a drugima ne pruza sansu. Poslovno okruzenje za iste face i sve se unapred zna. Nazalost tako je.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *