hotel bell

MTS Turneja šampiona: Vaterpolo reprezentativci se družili Nišlijama

Vaterpolisti Srbije nastavljaju svoju „MTS turneju šampiona“, nakon Novog Sada, Beograda i boravka na Kosovu i Metohiji, na red je došao Niš.

 

Naši najbolji vaterpolisti danas su se družili sa Nišlijama. Filip Filipović, Sava Ranđelović i Nikola Jakšić strpljivo su potpisivali kalendare i pozirali velikom broju okupljenih navijača.

– Jučerašnji dan smo proveli družeći se sa našim navijačima u Kosovskoj Mitrovici, nakon čega smo obišli i manastir Gračanicu. Veoma nam je drago što imamo priliku da upoznajemo dobre ljude širom Srbije koji nam pružaju svoju podršku, a verujemo da će nas i na preostale dve utakmice u Nišu i Kragujevcu publika podržati na našem putu za Rio, izjavio je reprezentativac Filip Filipović.

U okviru „MTS turneje šampiona“ vaterpolo reprezentacija Srbije gostuje širom zemlje, uz treninge i revijalne utakmice. Turneja, organizovana pod pokroviteljstvom generalnog sponzora, kompanije Telekom Srbija, završava se u petak, četvrtom humanitarnom utakmicom u Kragujevcu.

– Kompanija Telekom Srbija i Vaterpolo savez Srbije imaju uspešnu dugogodišnju saradnju i veliko nam je zadovoljstvo što smo zajedno pokrenuli ‘mts turneju šampiona’ koja, pored sportskog, ima i humanitarni karakter. Turneja je ušla u svoju završnu fazu i ovom prilikom želim još jednom da podsetim da će sav novac od prodaje ulaznica za utakmice u okviru turneje biti doniran narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, izjavila je Ivana Arbutina iz Telekoma Srbija.

S. Mirković

Check Also

Iz kineske radnje ukrali novac i snimač za video nadzor

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili …

Оставите одговор