hotel bell

MTS Turneja šampiona: Vaterpolo reprezentativci se družili Nišlijama

Vaterpolisti Srbije nastavljaju svoju „MTS turneju šampiona“, nakon Novog Sada, Beograda i boravka na Kosovu i Metohiji, na red je došao Niš.

 

Naši najbolji vaterpolisti danas su se družili sa Nišlijama. Filip Filipović, Sava Ranđelović i Nikola Jakšić strpljivo su potpisivali kalendare i pozirali velikom broju okupljenih navijača.

– Jučerašnji dan smo proveli družeći se sa našim navijačima u Kosovskoj Mitrovici, nakon čega smo obišli i manastir Gračanicu. Veoma nam je drago što imamo priliku da upoznajemo dobre ljude širom Srbije koji nam pružaju svoju podršku, a verujemo da će nas i na preostale dve utakmice u Nišu i Kragujevcu publika podržati na našem putu za Rio, izjavio je reprezentativac Filip Filipović.

U okviru „MTS turneje šampiona“ vaterpolo reprezentacija Srbije gostuje širom zemlje, uz treninge i revijalne utakmice. Turneja, organizovana pod pokroviteljstvom generalnog sponzora, kompanije Telekom Srbija, završava se u petak, četvrtom humanitarnom utakmicom u Kragujevcu.

– Kompanija Telekom Srbija i Vaterpolo savez Srbije imaju uspešnu dugogodišnju saradnju i veliko nam je zadovoljstvo što smo zajedno pokrenuli ‘mts turneju šampiona’ koja, pored sportskog, ima i humanitarni karakter. Turneja je ušla u svoju završnu fazu i ovom prilikom želim još jednom da podsetim da će sav novac od prodaje ulaznica za utakmice u okviru turneje biti doniran narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, izjavila je Ivana Arbutina iz Telekoma Srbija.

S. Mirković

Check Also

Leskovački sudija Milan Mitić sudi Finale Kupa Srbije

Leskovački sudija Milan Mitić, inače predsednik Fudbalskih sudija grada Leskovca, dobio je poverenje da bude …

Оставите одговор