Početna / DRUŠTVO / Koje filmove možete pogledati u bioskopu LKC-a
Dionis Restoran

Koje filmove možete pogledati u bioskopu LKC-a

U bioskopu Leskovačkog kulturnog centra od danas pa do 3. oktobra možete pogledati sledeće filmove.

Film: BELI OČNJAK

Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Film prati priču dečaka koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život – veličanstvenog mešanca vuka i psa imena Beli očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.
Format: 2D
od 28.09. do 03.10.2018.
Projekcije filma od 17.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra

Film: DŽON INGLIŠ
Kada kriminalistički istražitelj razotkrije javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba sada može da se osloni samo na jednog čoveka, umirovljenog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

Format: 2D
od 27.09. do 03.10.2018.
Projekcije filma od 19.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 200 din.

Film: PREDATOR – EVOLUCIJA
Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su genetički nadograđivani DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase

Format: 3D
od 27.09. do 03.10.2018.
Projekcije filma od 21.00h
Bioskop Leskovačkog kulturnog centra
Cena ulaznice 300 din.

Pogledaj takodje

U četvrtak bez struje veći broj stambenih zgrada u Leskovcu

ED Leskovac obaveštava svoje korisnike da će zbog redovnih godišnjih revizija bez struje 28. maja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *