Iz gradske kase isplaćeni troškovi prevoza i troškovi Ustanove za starije i odrasle

Nakon jučerašnjih izmirenja obaveza za troškove prevoza za zaposlene u oblasti obrazovanja i jednokratne novčane pomoći korisnicima Centra za socijalni rad, danas su iz budžeta grada Leskovca isplaćeni troškovi prevoza za zaposlene u Gradskoj upravi, zaposlene u ustanovama kulture, PU Vukica Mitrović, Centru za socijalni rad, Gradskom pravobranilaštvu, Turističkoj organizaciji Leskovac, SRC Dubočica, Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju. Ukupno je za te namene opredeljena suma od 2.962.252,11 dinara.

Takođe, iznos od 4.996.465,93 dinara isplaćen je danas za stalne troškove po ugovoru sa Ustanovom za odrasle i starije, instituciji koja je druga u Srbiji dobila licencu za rad i podsetimo, 2017. godine dobila novi izgled potpunom rekonstrukcijom sa 62 miliona dinara.

Centar za stručno usavršavanje je nabavio kompjutersku opremu vrednosti preko 1,2 miliona, radi se o sredstvima preko projekta iz Ministarstva prosvete.

Sve obaveze dospele u CRF se redovno izmiruju, zahvaljujući finansijskoj stabilnosti i sa takvim odgovornim rukovođenjem nastaviće se i u narednom periodu.

Check Also

Zmija prekinula fudbalsku utakmicu, sudija spasio stvar (foto/video)

Jučerašnja utakmica 12. kola Gradske fudbalske lige GFS Leskovac Gornje Sinkovce – Radnik 2013 (Šišince) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *