Drama u Leskovcu – ženi pozlilo za volanom, nepoznati muškarac je dovezao u Dispanzer, ali pomoći nije bilo

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Žena (rodjena 1975. godine) umrla je danas ispred Dečijeg dispanzera posle akcije pokušaja spasavanja koja je ličila na one iz holiuvudskih filmova.

Na ulicama Leskovca ovog popodneva dogodila se prava drama koja je na žalost ima tragičan kraj.

Kako saznaje Dnevnik Juga od očevidaca ovog tragičnog dogadjaja, drama je počela na jednoj od leskovačkih ulica u centru grada. Nepoznati muškarac je prilikom preticanja zaustavljenog automobila primetio da je žena za volanom klonula, i glavu naslonila na volan. U tom trenutku počela je trka sa vremenom.

Nepoznati muškarac je stao, prišao ženi za volanom koja je još uvek bila živa i odmah je prebacio u svoj automobil i odvezao do najbliže zdravstvene ustanove – do Dečijeg dispanzera.

Kroz prozor je pozvao pomoć, ljudi iz dvorišta su u utrćali u dispanzer i zvali lekare. Iz Dečijeg dispanzera odmah su dotrčale dve doktorke i na licu mesta, kroz prozor automobila pokušale da pruže pomoć nesrećnoj ženi.

Doktorke su odmah pozvale dodatnu pomoć, donet je i kiseonik, izašli su i drugi medicinski radnici koji su pokušali sve što je u njihovoj moći i sa čime su raspolagali da pomognu nesrećnoj ženi. I pored velikih napora i angažovanja velikog broja ljudi, nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Na žalost, ova priča koja podseća na scenario nekog holivudskog filma, završila se tragično jer nesrećnoj ženi spasa nije bilo, rekli su očevici ovog dogadjaja.

Check Also

Program Leskovačkih letnjih festivala 2024.

Turistička organizacija Leskovac i grad Leskovac organizuju i ove godine tradicionalnu manifestaciju – Leskovački letnji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *