Leskovački Akva park po specijalnim pogodostima za decu iz samohranih i jednoroditeljskih porodica

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Vlasnik Akva parka Atina u Leskovcu i udruženje samohranih roditelja Leskovca Tate i Mame U-TiM postigli su dogovor da deca iz samohranih ili jednoroditeljskih porodica imaju povlastice tako što će plaćati samo polovinu cene ulaznice u akva park.

Na danasnjem sasatnku vlasnika akva parka i direktora mlekare Gložane , Dragana Stojanovića, i predsednika udruženja samohranih roditelja Leskovca Tate i Mame U-TiM Miodraga Stankovića,koji je i član radne grupe Vlade RS za borbu protiv nasilja u porodici i partnerskim odnosima, postignut je dogovor da deca iz jednoroditeljskih porodica i njihov pratioci plaćaju samo polovinu ulaznice,čime je vlasnik Leskovačkog akva parka Dragan Stojanović ponovo pokazao svoje veliko srce i brigu za ugrožene sugrađane i najosetljiviju kategoriju društva.

Potvrdu o jednoroditeljskoj porodici će izdavati udruženje na zahtev registrovanih članova udruženja i glasiće na ime korisnika,da ne bi došlo do zloupotrebe .

Deca koja koriste usluge sa povlasticom a spadaju u kategoriju mlađih maloletnika moraju biti u pratnji jednog odraslog lica.Tako je uostalom i propisano pravilima akva parka za svu decu tog uzrasta.

U Leskovcu ima više od 500 registrovanih jednoroditeljskih porodica sa po jedno i više dece .

Do sada je udruženje uspešno sarađivalo sa lokalnom samoupravom i imalo podršku Leskovačkih privrednika u ukazivanju pomoći jednoroditeljskim porodicama i deci iz tih porodica a ovim gestom se i vlasnik akva parka gospodin Dragan Stojanović uvrstio u dobročinitelje i prijatelje udruženja i tim porodicama.

Pozivamo i druge privrednike grada da se uključe i daju doprinos ovoj kategoriji društva- navode iz ovog Udruženja.

Check Also

Pevač Nikola Rokvić zastao u Leskovcu na putu humanitarnog hodočašća ka Grčkoj

Nikola Rokvić, poznati pevač, na svom putu hodočašća do Grčke zastao je u Leskovcu, gde …

One comment

  1. U bre sitnica samo sto je karta 600din

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *