Početna / GRADOVI / Leskovac / Veliki uspeh za leskovačke plivače na državnom takmičenju u plivanju
hotel bell

Veliki uspeh za leskovačke plivače na državnom takmičenju u plivanju

Na državnom takmičenju u plivanju, koje se održavalo u Beogradu na bazenu 25 maj „Gale Muškatirović“, učestvovalo je 810 takmičara školske dece iz cele Srbije.

Takmičenje je održano po svim epidemiološkim propisima i svim merama koje je Vlada propisala. Gradski savez za školski sport Leskovac je učestvovao sa 54 učenika osnovnih i srednjih škola.

„Osvojili smo 13 medalja za naš grad i za naše škole. Ovo je još jedan dokaz da sve škole i oba kluba iz Leskovca rade jako dobro i da uvek donose medalje svom gradu i svojim školama – navode iz Saveza.

Osvajači medalja su:

Zlatne medalje osvojili su: Nela Ignjatović 3 razred Vožd Karađorđe, kraul; Lazara Marinković 2 razred Kosta Stamenković , kraul; Ognjen Obradović 8 razred, Svetozar Marković, leđno; Leona Dimitrijević, 5 razred, Josif Kostić, kraul.

Srebrne medalje osvojili su:Lena Stojimirović 2 razred, Trajko Stamenković delfin; Nikola Savić, 6 razred, Radoje Domanović, Manojlovce, prsno; Iva Petković, 8 razred, Josif Kostić, prsno

3.mesto osvojili su: Anastasija Pejić, 7 razred, Vasa Pelagić, leđno; Petar Ganić, 7 razred, Basa Pelagić, delfin; Vuk Marinković, 5 razred, Vožd Karađorđe, kraul; Luka Stojanović, 6 razred, Vuk Karadžić, delfin; Andrija Stojiljković, 8 razred, Josif Kostić, prsno; Pavle Joić, 7 razred, Svetozar Marković, kraul.

„Ovim rezultatima smo opet pokazali da mi kao gradski savez možemo da se borimo sa velikim i mnogo jačim savezima za školski sport i da imamo jako dobru školsku decu i jako dobre plivače. Uskoro nastavljamo sa sledećim takmičenjima i uskoro krećemo sa košarkom, basketom 3×3, malim fudbalu, odbojkom, najverovatnije atletikom i ostalim sportovima da bi se opet borili na državnim prvenstvima. Ovom prilikom se zahvaljujemo gradu što nas finansira i pomaže u svim našim takmičenjima i projektima koje mi uspevamo da realizujemo uprkos pandemiji – dodaju iz Saveza za školski sport.

Pogledaj takodje

Od naredne godine fiskalnu kasu će morati da imaju i vodoinstalateri, električari, moleri, obućari: Novi Zakon o fiskalizaciji, obezbediće izdavanje računa sa garancijom za pruženu uslugu

Iako su “paušalci“ i do sada morali da izdaju račun za pruženu uslugu, ali na …

Jedan komentar

  1. Srebrna medalja, Aleksa Jovanović, ledjno, 2. razred Josif Kostić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *