Home / DOGAĐAJI / Veliki letnji popust od čak 50 % za ubrzane kurseve stranih jezika!
hotel bell

Veliki letnji popust od čak 50 % za ubrzane kurseve stranih jezika!

Kao i svake godine, Akademija Oxford u Leskovcu Vam nudi letnji popust od 50 %  na određene kurseve jezika. 

Ako želite da u najkraćem roku savladate engleski ili nemački jezik ili Vam je potrebno da što pre naučite francuski, italijanski ili ruski jezik, mi imamo idealno rešenje za Vas.

Kursevi jezika u našoj školi se organizuju po pravilima Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, koji je poznat kao CEFR (The Common European framework for languages). To znači da se zainteresovanim licima pruža mogućnost da nastavu pohađaju na osnovnom A1 nivou, te da tako steknu osnovno znanje engleskog jezika ili da već stečena znanja unaprede. Kurs engleskog jezika se organizuje i na A2 nivou, koji je viši osnovni, zatim na nivoima B i C grupe. Nivo B1 i nivo B2 su okarakterisani kao niži, odnosno viši srednji, a za njima slede niži i viši napredni, koji su označeni kao C1 i C2 nivo.

Akademija Oxford svake godine organizuje letnje kurseve jezika za koje ima najviše zainteresovanih polaznika. Ovi kursevi se organizuju sa 50 % popusta na standardne cene kurseva i odvijaju se u letnjem periodu ubrzanim režimom nastave.

Prikupljanje prijava zainteresovanih polaznika je u toku, a sa nastavom se kreće početkom jula 2021. godine.

Nakon odslušane nastave, polaznici polažu ispit i dobijaju sertifikat o uspešno završenom kursu stranog jezika za koji su se prijavili. Sertifikat Akademije Oxford je veoma cenjen i sa njime lako možete pronaći posao u zemlji ili inostranstvu. Ako Vam je potrebno da polažete međunarodni ispit zbog spajanja porodice ili zbog posla i drugih obaveza u inostranstvu, ovi kursevi su najbolje rešenje za Vas. U kratkom vremenskom roku možete savladati nivo jezika bez problema uz veliku podršku i pomoć naših predavača. Na našim kursevima se uči čitanje, pisanje, govor i slušanje stranog jezika, odnosno sve ono što polažete na međunarodnom ispitu za dobijanje međunarodnog sertifikata o poznavanju nivoa stranog jezika. Naši predavači su tu da Vam pomognu da brzo i lako  savladate  kurs stranog jezika.

U Akademiji Oxford možete izvršiti prijavu za polaganje međunarodnog ispita za dobijanje Cambridge ili OSD sertifikata. Sve informacije možete pronaći na našem sajtu www.akademijaoxford.com ili nas kontaktirati na 069/10 20 584.

Iskoristite priliku i prijavite se već danas, zauzmite svoje mesto na vreme. Za sklapanje ugovora je potrebna samo lična karta.

Prijave se mogu izvršiti u prostorijama naše škole u ulici Koste Stamenkovića br.2 u Leskovcu od 8 – 18 h ili putem telefona 016/214 556 ili 069/10 20 584. Takođe se možete prijaviti i preko mejl adrese leskovac@akademijaoxford.com  ili preko društvenih mreža. Očekujemo Vas!!!

Check Also

„Čuvam te” platforma za zaštitu dece od zlostavljanja

Platforma cuvamte.gov.rs napravljena je radi prevencije nasilja bilo kog oblika kod dece. Predstavlja sinergiju 7 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *