Home / DRUŠTVO / Počinje isplata naknade štete nastale u januarskim poplavama: Za Leskovac stiglo 55 rešenja
hotel bell

Počinje isplata naknade štete nastale u januarskim poplavama: Za Leskovac stiglo 55 rešenja

Kako saopštava Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, do 11. juna, prosleđeno je za isplatu 161 rešenje u ukupnom iznosu od 21,3 miliona dinara

U okviru Državnog programa pomoći i obnove oštećenih porodičnih stambenih objekata, u januarskim poplavama, Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima je objavila spisak prosleđene pomoći korisnicima, na osnovu rešenja jedinica lokalne samouprave.

Zaključno sa 11. junom, za isplatu je prosleđeno 161 rešenje, u ukupnom iznosu od 21,3 miliona dinara. Na spisku se nalazi 55 lica sa teritorije grada Leskovca, šest iz Medveđe, 62 iz Doljevca, po 5 iz Babušnice i Vladičinog Hana i 28 iz Bele Palanke, kojima je odobrena naknada u iznosima od 120-250 hiljada dinara.

Spiskovi će biti ažurirani u skladu sa dinamikom dostavljanja rešenja od strane lokalnih samouprava, a korisnicima će sredstva na računima biti najkasnije 7 dana od dana objave informacije o isplati.

Spiskovi sa imenima korisnika i iznosima, razvrstanim prema opštinama, objavljeni su na zvaničnoj stranici Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.Check Also

„VUKOVI“ UBEDLJIVI U ZRENJANINU: Proleter – Dubočica 23:29

Rukometaši Dubočice 54 ubedljivo su večeras na gostovanju u Zrenjaninu pobedili domaći Proleter rezultatom 23:29 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *