hotel bell

U potpunosti završeni radovi na deonici puta od Sinkovca do Trnjana

Dužina deonice, za čiju je rehabilitaciju sredstva obezbedilo Preduzeće “Putevi Srbije“ je 4,6 kilometara i posao će, kad danas još nekoliko stotina metara bude obeleženo horizontalnom signalizacijom, biti i konačno završen.

Tako je grad Leskovac zahvaljujućisaradnji sa ovim državnim preduzećem, dobio savremenu i bezbednu saobraćajnicu, koja će znatno podići nivo kvaliteta života ljudi u mesnim zajednicama kroz koje prolazi.

– Polako dolazimo do potpunog ostvarenja cilja, a to je uređenje svih ulaza u Leskovac i vrlo sam ponosan zbog toga. Ostao nam je put prema Vučju, a deonica do Strojkovca se privodi kraju. Pre nekoliko dana, počeli su radovi i iz pravca Vučja, od hladnjače, ka Strojkovcu, u dužini od 3 kilometra, što je potpuno nova investicija, za koju je grad uspeo da izdejstvuje 100 miliona. Ovo je jedan od najvažnijih i najvećih projekata u našem kraju i vrlo sam zadovoljam što ćemo ispuniti obećanje i kompletan put od Leskovca do Vučja završiti bez pauze, istakao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Na deonici puta od Leskovca ka Lebanu, od Sinkovačkog kanala do Donjeg Trnjana, zamenjeni su tamponi na kolovozu, postavljena dva sloja asfalta, kolovoz je proširen, kroz sela izgrađeni trotoari, a biciklistička staza rehabilitovana.

Check Also

Leskovčanke se vratile u pobednički ritam: Maksimalno protiv kvalitetnog “Beograda“

U teškoj utakmici, “Leskovac 98“ slavio je sa 3:0, a najveća neizvesnost viđena je u …

Оставите одговор