Home / HRONIKA / U Leskovcu i Vlasotincu 8 vozača na trežnjenju: „Rekorder“ vozio Fijata sa 2,53, pao sa motora sa 1,25 a biciklisti (63 godine) izmereno 1,99 promila alkohola u krvi
hotel bell

U Leskovcu i Vlasotincu 8 vozača na trežnjenju: „Rekorder“ vozio Fijata sa 2,53, pao sa motora sa 1,25 a biciklisti (63 godine) izmereno 1,99 promila alkohola u krvi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, tokom vikenda, zaustavili su i isključili iz saobraćaja osmoricu vozača zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola.

Policija u Vlasotincu zaustavila je četrdesetpetogodišnjeg vozača „fijata“ koji je upravljao sa 2,53 promila alkohola u organizmu i tridesetpetogodišnjeg vozača „golfa“ koji je imao 1,82 promila alkohola u organizmu.

Takođe, sankcionisan je i dvadesetjednogodišnji motociklista koji je upravljajući sa 1,25 promila alkohola u organizmu pao sa motora i zadobio lake telesne povrede.

Policija u Leskovcu, tokom pojačane kontrole saobraćaja, zaustavila je petoricu muškaraca koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

U službenim prostorijama policije zadržani su pedesetjednogodišnji vozač „renoa“ koji je imao 2,05 promila alkohola u organizmu, tridesetpetogodišnji vozač „audija“ sa 1,31 promila, četrdesetosmogodišnji vozač „pežoa“ sa 1,23 promila, šezdesetogodišnji vozač „folksvagena“ sa 1,39 promila i šezdesettrogodišnji biciklista sa 1,99 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.