Početna / DRUŠTVO / U Covid centrima na jugu 436 pacijenata, preminule 4 osobe sa Korona virusom
hotel bell

U Covid centrima na jugu 436 pacijenata, preminule 4 osobe sa Korona virusom

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 193 pacijenata. Kod 163 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 7 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Na žalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 74 pacijent. Kod 51 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Na žalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 65 pacijenata. Kod 38 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 104 pacijenta. Kod 91 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Pogledaj takodje

UKIDA SE NAPLATA ROMINGA SA GRČKOM: Ovog leta telefoniranje i poruke sa plaže po ceni lokalnog poziva i SMS-a

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Atini, uoči Ekonomskog foruma Delfi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *