Početna / DRUŠTVO / Budi i TI deo VOZZi tima, pomoć na putu u svakom trenutku!
hotel bell

Budi i TI deo VOZZi tima, pomoć na putu u svakom trenutku!

Ako Vam auto stane, šlepanje ili popravka na putu može mnogo da Vas košta!

Tu onda nastupa VOZZi – mobilna platforma posvećena rešavanju problema u nalaženju, korišćenju i plaćanju usluge pomoći na putu. Predstavlja digitalno rešenje za umrežavanje vlasnika automobila i servisera koje omogućava najbržu, najkvalitetniju i transparentnu pomoć na putu u svako doba i bilo gde.

Kada se dogodi kvar/nezgoda sa automobilom, dovoljan je jedan klik za odabir usluge, nakon čega sistem korisnika povezuje sa najbližim serviserom i prikazuje fiksnu cenu usluge, uz mogućnost plaćanja karticom ili gotovinom. Cenovnik usluga partnera u VOZZi mreži je jedinstven za teritoriju cele Srbije.

Nakon što prihvati uslugu, korisnik na ekranu svog telefona vidi predviđeno vreme dolaska pomoći, kao i realno kretanje servisera na mapi do svoje lokacije i ima mogućnost da stupi u kontakt sa njim. Utrošak vremena i novca je minimalan, a usluga je proverena i transparentna – u tome je inovativnost ovog sistema. U isto vreme korisniku se umanjuje stres i neizvesnost što je i bio jedan od ciljeva digitalizacije sistema pomoći na putu.

Auto

Mreža servisera, od šlep-službi, mehaničara i vulkanizera, koji ulaze u VOZZi bazu obuhvata licencirane servisere, sa dugogodišnjim iskustvom, koji su provereni po pitanju kvaliteta pružene usluge, jer VOZZi postavlja stroge standarde za saradnju.

Iz mobilne aplikacije možete kupiti paket pomoći na putu koji važi 12 meseci, za Srbiju ili Evropu. Time štedite višestruko u odnosu na pozive za pomoć na putu bez paketa.

Aplikacija je već prisutna na tržištu više od dve godine i broj korisnika je u stalnom porastu.

Obezbedite na vreme neki od VOZZi paketa i smanjite troškove.

VOZZi šlep služba

Koje probleme Vam VOZZi može rešiti?

  • Probušena guma (zamena ili popravka)
  • Prazan akumulator (jump start)
  • Bez goriva
  • Šlepanje

VOZZi obavlja sav stresan posao umesto Vas!

Kada automobil otkaže poslušnost a Vi morate negde da stignete javlja se stres i najmanje što Vam treba u tom trenutku je da trošite dragoceno vreme na traženje slobodnih i pouzdanih servisera u Vašoj blizini. Tu nastupa VOZZi. Aplikacija obavlja taj mučni posao za Vas a Vi možete da se fokusirate na svoju bezbednost i da što pre stignete gde ste krenuli.

Pored toga što pronalazimo Vama najbližeg servisera, takođe odabiramo samo one koji su trenutno slobodni i koji mogu da Vam pomognu u konkretnom problemu koji imate.

VOZZi aplikacija je besplatna!

Aplikacija VOZZi

Aplikaciju možete besplatno skinuti kako za Android tako i za iOS uređaje u Google Play, App Store kao i na Huawei AppGallery prodavnicama.

Ne možete birati da li i kada će Vam zatrebati pomoć na putu ali ono što možete birati jeste VOZZi. Sa VOZZi aplikacijom u svom telefonu imate brzo, lako, pouzdano i pristupačno rešenje problema.

Na samo jedan klik u VOZZi aplikaciji pomoć je tu blizu Vas. Kada zatražite asistenciju, aplikacija pronalazi najbližeg partnera koji može da Vam pomogne. Dobijate informaciju o njegovom imenu, broju telefona u slučaju da treba da ga kontaktirate i koliko mu treba vremena dođe do Vas. Jednostavno je!

Gde možete kupiti pakete?

VOZZi pakete pomoći na putu, osim u aplikaciji i web shopu, možete kupiti i na prodajnim mestima partnera VOZZi u Leskovcu, Tehnički pregled Žile Plus, Pana Đukića 42, telefon: 381/16212188; e-mail: agencijacentars@gmail.com

Tehnički pregled Žile

Mi smo svoj put pronašli, a Vi?

(PROMO)

Pogledaj takodje

Vrtić u Medveđi ponovo počinje sa radom

Foto: arhiva Na telefonskoj sednici održanoj 16. aprila 2021. godine, doneta je naredba da predškolska …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *