Početna / EKONOMIJA / Stečajni upravnik oglasio prodaju imovine „Interleminda“ i „Drvoprometa“
hotel bell

Stečajni upravnik oglasio prodaju imovine „Interleminda“ i „Drvoprometa“

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila se prvu prodaju imovine Preduzeća ’’Interlemind’’ u stečaju  javnim nadmetanjem i raspisala  peti javni poziv za otudjenje pogona ’’Drvoprometa’’ u Stenjevcu.

Nepokretnosti i ostala imovina ’’Interleminda’’ podeljene su u 7 celina i svaka je predmet prodaje pojedinačno.U prvoj su proizvodna hala, magacini i pomoćni objekti sa odobrenjem za upotrebu ili gradnju, ukupne površine 6.266 kvadratnih metara, saobraćajnice i platoi, odnosno zemljište, te rezervni delovi, oprema, alati i gasna mreža. Početna vrednost ove celine je nešto veća od 144 miliona dinara.

U drugoj  su magacini sirovina, skladišta i radionica, površine 2.297 kvadrata i oprema u njima. Cena 48,6 miliona.  Celinu tri čine različiti pomoćni gradjevinski objekti na 607 kvadratnih metara, sa robom i opremom, i vredna je 8,8 miliona, a četrvrtu : merna regulaciona i gasna stanica i prateća infrastruktura, kao i oprema, za čiju kupovinu treba izdvojiti 7,5 miliona dinara.

U petu, šestu i sedmu celinu je svrstana pokretna imovina, odnosno transportna sredstva: autodizalica, čija je početna cena milion 147 hiljada dinara, čeoni viljuškar-742,5 hiljada, odnosno bočni viljuškar-562 hiljade dinara.

Javno nadmetanje zakazano je za 3. mart u 11 sati, u zgradi Doma penzionera u Leskovcu, Stojana Ljubića bb.

Agencija za licenciranje stčajnih upravnika oglasila je i petu prodaju pogona preduzeća ’’Drvopromet’’ u Stenjevcu kod Despotovca.  Proizvodni kompleks čine objekti sa pripadajućim gradjevinskim i poljoprivrednim zemljištem i mašinska oprema. Početna cena je 47,6 miliona dinara, a javno nadmetanje zakazano je za 19. februar, u Privrednom sudu u Leskovcu. 

S. Ć.

Pogledaj takodje

Sutra isplata posebne novčane naknade za mesec mart

NSZ filijala Leskovac obaveštava svoje korisnike da će sutra krenuti sa isplatom posebne novčane naknade. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *