Home / DRUŠTVO / Spasovdanski turnir u šahu: Najbolji šahisti iz Leskovca
hotel bell

Spasovdanski turnir u šahu: Najbolji šahisti iz Leskovca

Sportski savez opštine Medveđa je u saradnji sa Šahovskim klubom „Gornja Jablanica“ i Opštinom Medveđa, organizovao Spasovdanski turnir u šahu.

Turnir je održan 10. juna u Sportskoj hali u Medveđi, na Vazdesenje Gospodnje, odnosno na praznik Spasovdan koju proslavlja opština Medveđa. Predsednik sportskog saveza opštine Medveđa,Branislav Manasijević pozdravio je sve učesnike, a zatim je turnir zvanično otvorio Dragan Kulić, član Opštinskog veća zadužen za sport.

Turnir je bio otvorenog tipa, učestvovali su šahisti iz Leskovca, Vlasotinca, Lebana i Medveđe. Za prva tri mesta bile su predviđene novčane nagrade i pehari, a osvojili su ih šahisti iz Leskovca:

  1. Stanković Ivan

2. Mitrović Marjan

3. Marković Marko

Najbolje plasirani šahista sa područja opštine Medveđa je Danilo Doderović. Titulu najboljeg omladinca poneo je Mihajlović Andrija iz Lebana. Za Spasovdanski turnir u šahu tradiocionalno vlada veliko interesovanje, pa je tako i ove godine bilo prijavljeno 22 učesnika. Pokrovitelj turnira bio je Sportski savez opštine Medveđa.

Check Also

Rekonstruiše se pružni prelaz ispred Brestovca, do koga se danas stiže alternativnim pravcima

Sredstva za rekonstrukciju, u iznosu od 2,5 miliona dinara, obezbedili su zajednički preduzeća “Infrastrukture železnice“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *