Kraj još jedne uspešne godine za Trgovinsko-ugostiteljsku školu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

I u otežanim uslovima, Trgovinsko-ugostiteljska škola u Leskovcu, stavlja tačku na još jednu uspešnu godinu, u kojoj nisu izostala ni ulaganja, ni priznanja

U 2021.-oj, koja je počela obećavajuće, ispostavilo se, nemoguće je realizovati najveći investitorski poduhvat od osnivanja škole, pa je rekonstrukcija zgrade, za koju su Kancelarija za javna ulaganja i grad obezbedili 154 miliona dinara, izostala, tačnije odložena. Ali rukovodstvo škole nije gubilo vreme. Renovirane su dve učionice, školski restoran i poslastičara, a učenici na svim obrazovnim profilima dobili su nove uniforme.

Tokom školske godine, sredstvima Ministarstva prosvete, sa 1,8 miliona, zanovljen je kabinet za usluživanje, pa su učenici dobili i bolje uslove za učenje i stručnu praksu.

Realizovani su i brojni drugi programi, održavane radionice i saradnja sa novim i starim partnerima. Projekat ”Slatke i ukusne ideje” u okviru Međunarodnog programa Erazmus plus, nastavljen je i u 2021. Aktuelan je i projekat ”Uključi vežbanje-isključi gojaznost”.

Na takmičenjima iz opštih i stručnih predmeta , učenici Trgovinsko-ugostiteljske škole bili su vrlo zapaženi, a za ”Bukvar mog zavičaja”, kao najbolju biznis ideju, pripala im je prva nagrada u kategoriji đačkog preduzetništva

Kraj godine je uvek povod da se pomenu, pohvale i nagrade najbolji. Za najuspešnije u klasi, proglašene su Katarina Stojanović i Jovana Stojanović, a direktorka Dragana Ivančević se čestitkama i željom da ih u daljem školovanju, poslu i životu, prati sreća, oprostila od još jedne generacije učenika.

Završetak školske godine u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi, tradicionalno je praćen prezentacijom radova kuvara i poslastičara, koji su se potrudili da danas uživaju sva čula.

Check Also

Školarci od petka na mini raspustu

Prolećni raspust ove godine doneće učenicima punih deset dana odmora “u komadu”, što će biti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *