Home / DRUŠTVO / Prikaz opreme i sredstava MUP-a (TT zbor) povodom Dana policije, mališani uživali u druženju sa policajcima
hotel bell

Prikaz opreme i sredstava MUP-a (TT zbor) povodom Dana policije, mališani uživali u druženju sa policajcima

Povodom Dana policije, slave i Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, u dvorištu Opštine Policijska uprava u Leskovcu organizovala je druženje sa građanimai njihovim mališanima kako bi pokazali sa čime se oni susreću u svom poslu.

Tokom druženja predstavnici PU i Vatrogasno-spasilačke jedinice predstavili su njihovu opremu, izvodili vežbe i obradovali mališane prigodnim poklonima.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prisustvovao je druženju sa svojim saradnicima, kao i predsednik Skupštine mr Aleksandar Đurović inačelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić.

Prisutnima se obratio Zoran Kocić, zamenik načelnika Policijske uprave u Leskovcu koji je rekao da je posao policajaca težak i odgovoran, ali je istovremeno i dostojanstven.

„Uprkos prisutnim izazovima sa kojima se policijski službenici svakodnevno susreću, PU u Leskovcu postigla je dobre rezultate na polju suzbijanja opšteg i privrednog kriminaliteta, očuvanja stabilnog javnog reda i mira, unapređenje bezbednosti saobraćaja i u obavljanju ostalih policijskih poslova. Ovi poslovi su izvršavani u potpunosti zakonito i profesionalno.“

Zamenik načenika Kocić je dodao i da su raspisani konkursi za prijem novih policijskih službenika u MUP-u, čime bi se ostvarila bolja pokrivenost područja i unapredila bezbednost svih sugrađana i njihove imovine.

„Naša vizija je da i ubuduće predanim i zakonitim radom unapredimo i povećamo bezbednost naših sugrađana i njihove imovine. To nam predstavlja obavezu i motiv više da u godinama koje su pred nama budemo još bolji i uspešniji i na taj način bolji „servis građana,“ – zaključio je zamenik načelnika Kocić.

Check Also

Nastavljeni rekonstrukcija puta Leskovac – Lebane, u toku radovi na deonici kroz Donje Trnjane u dužini od 800 metara

Nastavljeni su radovi na kompletnoj rekonstrukciji regionalnog puta Leskovac – Lebane. Mašine Puteva Srbije trenutno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.