Home / DOGAĐAJI / „DAY OF CHAMPIONS“: BMW fan klub oranizovao međunarodni drift spektakl u Leskovcu
hotel bell

„DAY OF CHAMPIONS“: BMW fan klub oranizovao međunarodni drift spektakl u Leskovcu

Nakon više od godinu dana pauze, danas su se u kompleksu Apostolović okupili ljubitelji adrenalina i automobilizma za koje je priređena drift trka Day of Champions.

Ovo automobilsko takmičenje, značajno i sa turističkog aspekta, jer ove godine okupilo na jučerašnji dan okupilo 28 takmičara, a danas 16. Leskovčani i brojni posetioci posetioci su uživali u atraktivnom spektaklu na točkovima, a najboljima će pripasti nagrade u iznosu od 300, 200 i 100 evra.

Organizator ovogodišnjeg skupa Igor Stevanović iz BMV fan kluba je danas rekao da se drift trke u Leskovcu održavaju po četvrti put, zahvalio se lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću na podršci pri organizaciji.

„Na trkama se takmičari nadmeću u tri kategorije. Danas se održava Day champions, gde učestvuju takmičari iz okolnih zemalja. Ponovo se zahvaljujem lokalnoj samoupravi i komunalnim službama koje su nam omogućile da oadekvatno pripremimo prostor. Nadam se da ćemo sa održavanjem drift trka nastaviti i narednih godina.“

Check Also

Podeljen najnoviji Informator

Centralni naslov poslednjeg broja stranačkog glasila SNS-a jeste najava povećanja plata i penzija od 1. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *