Početna / DRUŠTVO / Podrška ženama za razvoj ženskog preduzetništva
hotel bell

Podrška ženama za razvoj ženskog preduzetništva

U opštini Lebane u toku je realizacija projekta „Podrška ženama za razvoj ženskog inovacionog preduzetništva“ . Projekat se sprovodi u okviru programa podrške razvoju i promociji ženskog inovacionog preduzetništva za 2019. godinu, koji sprovodi Kabinet ministra bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj u Republici Srbiji.

Ciljevi ovog programa su razvoj društvene svesti o važnosti ženskog inovacionog preduzetništva, konkretna podrška razvoju ženskog inovacionog preduzetništva, na nacionalnom i lokalnom nivou, kroz pokretanje novih i razvoj postojećih ženskih biznisa.

Projekat „Podrška ženama za razvoj invacionog preduzetništva u opštini Lebane“ namenjen je nezaposlenim ženama, koje imaju inovativnu biznis ideju i žele da pokrenu svoj biznis dobijanjem novčane i nenovčane podrške, kao i postojećim preduzetnicama sa teritorije opštine Lebane, koje žele da unaprede svoj postojeći biznis kroz inovacije.

Učesnice projekta u opštini Lebane dobiće novčanu i nenovčanu podršku za razvoj svojih inovativnih biznis ideja pohađanjem preduzetničkih obuka, dodelom grantova za pokretanje ili razvoj postojećih biznisa, kao i podrskom od strane svojih mentora.

Predstojeće aktvnosti na projektu su tribine u mesnim zajednicama na teritoriji opštine Lebane, gde će zainteresovane učesnice imati mogućnosti da se detaljno informišu o konkursu. Nakon tribina sledi prijava za učešće na konkurs, pohađanje preduzetničkih obuka i dodela grantova.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona 063/8707163 – ili mail pokretmladihsnaga@gmail.com.

Pogledaj takodje

“PINOKIO“ USKORO PRED LESKOVČANIMA: Probe za drugu od pet najavljenih premijera u godini jubileja, ulaze u završnu fazu

Posle “Sećanja vode“, Narodno pozorište u Leskovcu, privodi kraju pripreme za prvo izvođenje “Pinokija“, jedine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *