Home / DRUŠTVO / Plivači “Leskovca“ su, sa 35 osvojenih medalja vicešampioni “Šarengradskog kupa“
hotel bell

Plivači “Leskovca“ su, sa 35 osvojenih medalja vicešampioni “Šarengradskog kupa“

Nastup na međunarodnom plivačkom takmičenju “Šarengradski kup“, održanom danas u Kruševcu, definitivno su obeležili mladi Leskovčani, jer je bolji plasman ostvario samo domaćin, ali sa duplo većim brojem takmičara

Za PK “Leskovac“ nastupilo je 28 plivača, a takmičenje su završili sa 35 medalja. Aleksa Manasić se okitio sa tri odličja, zlatom, srebrom i bronzom, po jedno zlato osvojila su tri prezimenjaka, Petar, Bogdan i Jovan Mitić i Nikola Savić, po srebro i bronza pripali su Pavlu Joiću, Luki Stojanoviću i Eleni Petrović.

Drugo mesto u trkama u kojima su nastupili osvojili su: Jana Petković u tri discipline, Luka Dimitrijević i Andrea Stanković u dve discipline, Vuk Pecarski, Nađa Marković i Iskra Dobrić, a na treći stepenik pobedničkog postolja popeli su se Lazar Cvetanović i Ines Dobrić.

Zanimljivo je da su Pavle Joić, Bogdan i Jovan Mitić, proglašeni za najbolje plivače u svojim kategorijama. Na “Šarengradskom kupu“, nastupila su 322 takmičara iz 26 plivačkih klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

One comment

  1. Unuku Aleksi Manasićiu i plivačkom klubu Leskovac ,sve čestitke na ostvarenom rezultatu.
    Iza ovih rezultata stoje sati provedeni sa trenerom na bazenu.
    Leskovac treba da bude ponosan na ove plivačke snage.
    Bravo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.