Home / DRUŠTVO / Pet novih slučajeva Korona virusa u Srbiji – Zaposleni u „Yuri“ nose zaštitne maske, u „Poštanskoj štedionici“ i „Lidlu“ rukavice
hotel bell

Pet novih slučajeva Korona virusa u Srbiji – Zaposleni u „Yuri“ nose zaštitne maske, u „Poštanskoj štedionici“ i „Lidlu“ rukavice

Ministvarstvo zdralja saopštilo je večeras da je potvrđeno 5 novih slučajeva obolelih od Korona virus.

Broj zaraženih u Srbiji popeo se na 24, a za sada se jedna osoba nalazi u teškom stanju i smeštena je u Klinički centar Vojvodine.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar upozorio je danas i na širenje lažnih vesti, poput one o obolelom dečaku iz Iriga i pozvao građane da ne stvaraju zalihe medicinskog materijala i sredstava za dezinfenciju. MInistar je najavio povećanje proizvodnje svih neophodnih medicinskih materijala.

U Leskovcu danas dve slike naše stvarnosti. Na jednoj strani pune ulice i bašte, kao da se ništa ne dešava. Na drugoj strani poslodavci koji brinu o svojim zaposlenima.

Zaposleni u kompaniji „Yura“, od radnika preko vođa timova do menadžera, nose zaštitne maske na poslu. Zaposleni u „Poštanskoj štedionci“ nose zaštitne rukavice, a ista slika mogla se videti popodne u „Lidlu“ gde su takođe preduzete mere u cilju zaštite zaposlenih u ovoj kompaniji.

Check Also

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje bivšeg sudije i njegove žene, povređeni van životne opasnosti

Žena i muškarac koji su juče ranjeni u pucnjavi u selu Veliko Vojlovce nalaze se …

2 comments

  1. a u Leoniju ni sredstva za dezinfekciju

  2. U lidlu su tek juce počeli rukavice da nose maske nemaju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *