hotel bell

Leskovački savez sportova raspisao javni poziv i konkurs za dodelu Sportskih nagrada grada Leskovca za 2023. godinu

Leskovački savez sportova rapisao je konkurs za dodelu sportskih nagrada grada Leskovca za 2023. godinu.

Konkurs je otvoren dve nedelje.

LESKOVAČKI SAVEZ SPORTOVA

Raspisuje javni konkurs za dodelu

Sportskih nagrada Leskovca za 2023. godinu

Leskovački savez sportova, kao krovna organizacija svih sportskih klubova, sportskih organizacija i granskih sportskih saveza na teritoriji Grada Leskovca, raspisuje konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za SPORTSKU NAGRADU LESKOVCA ZA 2023. GODINU, kao najznačajnije i najviše priznanje u oblasti sporta na teritoriji Grada Leskovca.

Nagrade se dodeljuju u sledećim kategorijama:

  1. Najbolji sportski klub u 2023.
  2. Najbolji sportista u 2023.
  3. Najbolja sportistkinja u 2023-
  4. Najbolji trener u 2023.
  5. Sportska nada Leskovca za 2023.
  6. Sportski radnici – za rad i rezultate u 2023. Godini
  7. Sportski radnici, treneri i sportisti – za višegodišnji rad
  8. Za rad u drugim organizacijama za podršku sportu u 2023. godini
  9. Specijalno priznanje za razvoj i pormociju sporta

Predloge kandidata za dodelu SPORTSKE NAGRADE LESKOVCA mogu podneti sportski klubovi i organizacije, sportisti, treneri, sportski radnici, pedagozi fizičke kulture, osnovne i srednje škole, najkasnije do petka 1. decembra 2023. godine.

Uz prijave je potrebno dostaviti obrazloženje predloga, kao i rezultate ostvarene na zvaničnim takmičenjima i prvenstvima na regionalnom i nacionalnom nivou koje organizuje matični savez određenog kluba ili pojedinca.

Podatke o ostvarenim rezultatima dostaviti uz potvrdu organizatora takmičenja, odnosno granske sportske organizacije na nacionalnom nivou.

Predloge kandidata možete dostaviti lično u prostorijama saveza u ulici Pana Đukića 18, prvi sprat od ponedeljka 20. novembra do petka 1. decembra (dve radne nedelje) u vremenu od 10 do 14 časova.

Check Also

U nedelju u Domu zdravlja i Opštoj bolnici Leskovac preventivni ultrazvučni pregledi dojke i PSA test koji otrkiva tumor prostate bez zakazivanja

Uprava Doma zdravlja Leskovac najavila je za vikend nastavak višegodišnje akcije Ministarstva zdravlja sa preventivnim …

Оставите одговор