hotel bell

SPS-JS održao tribinu u Brestovcu, Sinkovcu i Donjoj Jajini: Naša želja je da se nađemo svim ljudima, i da svi imaju podjednako!

Nada za konkretne promene kvaliteta života širom Leskovca koju smo probudili u razgovorima sa gradjanima pokazala je da je udruživanje naših lokalnih odbora bio realna potreba koju građani razumeju i podržavaju, zaključak je lidera predizborne koalicije SPS-JS sa večerašnje tribine u Brestovcu.

Lekari koji su tu samo tri dana nedeljno, dostupnost vodovodnoj i kanalizacionoj mreži za mnoge je sada neostvariva potreba a još je veća muka kada sa ovakvim i sličnim, realnim zahtevima naidjete na nerazumevanje i bahat odnos funkcionera, naglasili su Brestovčani. 

Naša želja je da se nadjemo svim ljudima i izadjemo u susret, a put za program koji podržava sve više Leskovčana je budžet koji će da se jednako deli svim gradjanima za njihove potrebe, naveli su čelnici koalicije. Da je to ostvarivo, očigledan je primer Jagodina. Dragan Marković Palma shvatio je potrebe i građana i nije čekao nikoga sa strane, tako da i mi moramo sami da zasučemo rukave i da ostvarene dogovore sa gradjana ispunimo nakon pobede na decembarskim izborima, naglašeno je na trećoj po redu tribini koalicije SPS-JS.

Kolalicija SPS-JS održala je tribunu i u Donjem Sinkovcu, a na su govorili lider socijalista, Aleksandar Đurović, prvi čovek Jedinstvene Srbije Nenad Filipović i nekadašnji gradonačelnik Gojko Veličković.

“Okupiti se zajedno i biti jedinstven u cilju ostvarivanja socijalne pravde, jednakosti i solidarnosti za sve građane Leskovca je već uspeh, naglašeno je večeras na skupu gde su se prvi put odbori SPS i JS predstavili zajedno  građanima za predstojeće lokalne izbore. 

Predstavnici koalicije su posebno istakli da je u ovim kriznim vremenima neophodno sačuvati mir i tom duhu održati izborni proces, kao garanciju za postizanje socijalne jednakosti i pravde, koju danas najviše  trebaju radnici, poljoprivrednici i omladina.

Tribinu u Donjoj Jajini protekla je u znaku gorućih problema za meštane ovog kraja.

Prisutnima je obećano zatvaranje deponije u ovom leskovačkom selu koje se skoro spojilo sa gradom. Za predloženo rešenje ovog višegodišnjeg ekološkog problema, meštani su dali apsolutnu podršku. Na tribini je zatražena podrška za otvaranje ambulante, apoteke kao preduslova bolje i kvalitetnije zdravstvene zaštite.

“Svi ovi predlozi, uz poboljšanje autobuskog prevoza, za nas u selu su izuzetno bitni i oni su osnova za povećanje kvaliteta života, rekao je u ime meštana Donje Jajine Marijan Stefanović.

Serija tribina koalicije SPS-JS nastaviće se narednih nedelja, kako bi što više sugrađana dobilo priliku da čuju i da daju svoje predloge u cilju boljeg funkcionisanja Leskovca.

Check Also

U nedelju u Domu zdravlja i Opštoj bolnici Leskovac preventivni ultrazvučni pregledi dojke i PSA test koji otrkiva tumor prostate bez zakazivanja

Uprava Doma zdravlja Leskovac najavila je za vikend nastavak višegodišnje akcije Ministarstva zdravlja sa preventivnim …

Оставите одговор